Loni Vilison
Profimedia
Loni Vilison

Profimedia

Loni Vilison, Foto: Profimedia

Ova žena je nekada bila oličenje lepote, a danas živi na ulici i prošle nedelje je uslikana kako kopa po kontejneru u južnom delu grada.

Loni i zvezda serije "Čuvari plaže" su bili u braku od 2012. do 2014. godine, ali su se razveli nakon mnogo svađa pod uticajem pića.

Godine 2018. njeni prijatelji su pokušali da je nagovore da ode u kliniku za odvikavanje od opojnih supstanci, posebno kristalnog meta i da reši svoje mentalne probleme, ali je ona nakon toga nestala i sada je pronađena u potpuno drugačijem izdanju, kao druga osoba.

Džeremijeva bivša devojka Sindi Kovaks otkrila je da je glumac odbio da pomogne svojoj bivšoj supruzi nakon što su se razveli 2014. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @thearimerr

- Jako je tužno to što se dogodilo Loni i što nikada nije dobila pomoć koja joj treba - rekla je Sindi.

- Bilo mi je muka od Džeremijeve reakcije. Jednostavno ga nije bilo briga - dodala je Sindi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Red Carpet (@redcarpetpolska)

Za strane medije Loni je rekla da joj "pomoć nije potrebna" i da "joj je sasvim dobro", kao i da nema nikakav kontakt sa Džeremijem u poslednjih nekoliko godina.

Nisam razgovarala sa Džeremijem. Ne želim da razgovaram sa prijateljima, dobro mi ide. Ne želim da mi iko pomogne - rekla je Loni.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

- Nemam mobilni telefon. Imam hranu i mesto za spavanje. Tu i tamo dobijem novac, a hrane ima u kantama i u blizini prodavnica. Ovde ima mnogo toga - rekla je Loni, čija je priča rastužila mnoge.

Loni izgleda dosta starije, kosu je skratila, ima roze šiške, nema par prednjih zuba i nema ni traga od prsate plavuše koja je zavodila muškarce širom sveta. Prolaznici koji su je videli uživo su se sažalili i dali joj hranu, kako ne više ne bi jela iz kontejnera. 

Pročitajte još