ROĐENI BRAT BRED PITA ZBOG NJEGA JE PROŽIVEO HOROR Nećete verovati na koje načine mu se glumac iskupio za sve

Veliko poštovanje!

Bred Pit
 Foto: Youtube/printscreen

O jednom od najzgodnijih glumaca Holivuda, Bredu Pitu, javnost zna gotovo sve, ali mnogi ne znaju on ima i tri godine mlađeg brata Daga koji je veliki filantrop. Za razliku od svog brata čiji život su obeležile i turbulentne ljubavne veze, Dag je već trideset godina u srećnom braku i ima troje dece. Dag je prikupio 750.000 dolara za projekte čiste vode u Tanzaniji, osnovao je i fondaciju "Care To Learn" koja brine o siromašnoj deci.

Ovu fondaciju odlučio je da osnuje nakon što je čuo priču kako su jednog dečaka deca u školi ismevala jer je nosio mamine pantalone zato što nije imao novca za nove. Svoju karijeru počeo je u jednoj kompjuterskoj kompaniji i tim poslom se bavi i dalje, a američki mediji pišu da je jako uspešan i zarađuje nešto manje od starijeg brata pa se tako procenjuje da Dagovo bogatstvo iznosi 240 miliona dolara, dok je Bredovo 300 miliona dolara.

Dag se bavi fotografijom i prodajom svojih fotki, a novac donira humanitarnim organizacijama. Jednom prilikom ispričao je da mu je u početku smetalo kada su ga novinari zvali kako bi proverili neke informacije o njegovom bratu, pa je odlučio da počne da izmišlja priče kako bi video hoće li ih objaviti ili ne. Rekao je i da je počeo da fotografiše paparace koji ga prate, što je njima smetalo, pa su prestali da ga prate. Dag svoje slobodno vreme uvek posvećuje porodici i kada su na okupu sva njegova deca često odlaze na planinarenje ili voze bicikle u prirodi.

Povezane vesti

 • Korisnik: Pop
  11/10/2020 - 08:48
  Ето како да спречиш папараце да те сатиру примениш исту методу, браво мајсторе.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi