Merlin Monro
PrintScreen/YouTube
Merlin Monro

PrintScreen/YouTube

Foto: PrintScreen/YouTube

Organizator sahrane koji je pomogao da se pripremi telo Merilin Monro prvi put je progovorio otkrivajući jezive detalje o stanju njenog tela nakon što je pronađena mrtva.

Alan Abot i Ron Hast su vodili jednu od najpoznatijih pogrebnih agencija šezdesetih godina, a njihove usluge su koristila slavna imena poput Merilin Monro i Natali Vud.

Merlin Monro

Shutterstock

Foto: Shutterstock

U svojoj knjizi Alan opisuje kako je izgledalo telo poznate glumice i navodi da je bila gotovo neprepoznatljiva u trenutku kada ju je video mrtvu.

– Bilo je teško verovati da je to slavna lepotica Merlin Monro. Izgledala je kao prosečna postarija žena koja se i nije previše brinula o svom telu. Očigledno je da su okolnosti u kojima je preminula uveliko pogoršale njen izgled. Kad neko umre, gravitacija dovede do toga da se krv taloži na najnižoj tački tela. U njenom slučaju, s obzirom da je umrla licem prema dole, ljubičaste mrlje od krvi ostale su joj na licu, a vrat joj je jako natekao. Kosa joj je bila kovrdžava i kratka – napisao je on.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Marilyn Monroe (@marilynmonroe) on Dec 31, 2019 at 9:30am PST

Alan je dodao i da je bilo vidljivo da neko vreme kosu nije izbeljivala jer se jasno nazirao smeđi izrastak.

– Noge joj nisu bile obrijane, bile su obrasle dlakama, a usne su joj bile jako ispucale. Nokti na nogama i rukama su takođe bili zapostavljeni – posvedočila je poslednja osoba koja je videla telo slavne dame.

Deo njegovog posla bio je da sredi glumicu, okupa je i obuče, pa kaže da su među njenim stvarima pronašli i lažne grudi koje su odlučili da ne koriste.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p) on Feb 28, 2020 at 6:15am PST

 

Komentari (1)

Ivana Soskic

01.03.2020 08:38

Takve tragicne price i klevete .Pricati o lepim harizmaticnim i i neverovatnim filmskim uspesima.Ljudi niko nije savrsen .A bizarne vesti su suvisne ,pogotovo ovako nesto .Bljak.Svaka cast...Ali makar moje mislj e nje o tragicno umrlim lepim i sjajnim licnostima ne mozete izmeniti .Ali molim vas ne pisite ovakve gluposti.Dosta je takvih bolesnih vesti.