Džastin Biber
profimedia
Hejli Boldvin i Džastin Biber

Profimedia

Hejli Boldvin i Džastin Biber, Foto: Profimedia

Muzička zvezda Džastin Biber (25), koji je postao poznat sa samo 13 godina, često je u centru pažnje, kako zbog muzike, tako i zbog skandala koji prate njegovu karijeru.

Pevač, koji trenutno najviše uživa u ljubavi sa suprugom Hejli Biber i nije muzički aktivan, odlučio je da sebi kupi zubne navlake koje je navodno platio 25.000 dolara (oko 2 i po miliona dinara)!

PROČITAJTE JOŠ:

 

On se pohvalio pratiocima na Instagramu novim modnim detaljem, a ono što izdvaja njegove navlake od ostalih, jeste činjenica da su ukrašene dijamantima.

Džastin Biber

printscreen

Džastin Biber, Foto: printscreen

 

Nada Obrić otkrila kako izgleda jedan njen dan! Dotakla se porodice, prijatelja i karijere!

AUTOR: Blic/J.I. DATUM I VREME: 27.09.2019. 19:20 Otvorila dušu! Nada Obrić, Foto: Rajko Ristić/Alo! Nada Obrić trudi se da ostane pozitivna i nikako ne gubi volju za životom. U svom domu je, kaže, sama svoj majstor! Sve je uredila tačno onako kako je bila i zamislila. "Kao mlad majmun sam, sama svoj majstor.

 

Ovakav potez mlade zvezde naišao je na niz negativnih komentara, a fanovi mu uglavnom poručuju da je toliki novac mogao pametnije da iskoristi i pomogne nekome kome je to potrebno.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber) Ruj 25, 2019 u 1:43 PDT

 

BONUS VIDEO:

SVE O BRUTALNOJ SVAĐI REPERA Vuk Mob: Mc Stojan je najveći ljigavac!