Liam
Youtube/printscreen
Liam

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

Ova tragedija odigrala se 2009. godine. Natašina ozleda se isprva činila bezazlenom, ali su kasnije usledile snažne glavobolje, hematomi i padanje u komu. Nison ju je, nakon što je postalo izvesno da se neće probuditi, isključio sa aparata. Njen gubitak strašno ga je uzdrmao.

Pre smrti Ričardsonove, čuveni glumci godinama su bili nerazdvojni, a svoju ljubav i strast nisu uspevali da sakriju ni na crvenom tepihu i u svakoj prilici su jedno srugo gledali očarano. Dobili su dvoje dece, jednog sina 1995, a drugog već sledeće.

Liam

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

- Stajao sam kraj njenog kreveta i rekao joj, iako me nije čula, da je volim. Rekao sam joj: "Draga, iz ovoga se više ne vraćaš, jako si udarila glavom. Otišla si. Vraćamo te u Njujork gde ćemo skupiti prijatelje i porodicu" - ispričao je Nison, posle smrti svoje drage.

- Nataša je donirala tri svoja organa, pa trenutno održava troje ljudi u životu. Dala je srce, bubrege i jetru - otkrio je glumac, pet godina posle Natašine smrti.

Nison se proslavio akcionim filmovima, a nedavno je izjavio da baš u takvima više neće glumiti. Ovom umetnošću počeo je da se bavi sa 11 godina, ali u isto vreme je i ozbiljno trenirao boks. Bio je čak i omladinski prvak Irske u teškoj kategoriji tri godine zaredom, ali pobedila je ljubav prema glumi.

Liam Nison

Epa/WARREN TODA

Foto: Epa/WARREN TODA

Prošle godine je, povodom predstavljanja filma "Cold Pursuit", šokirao javnost rasističkom izjavom, a zbog Nisona su tada čak i otkazali ceremoniju crvenog tepiha, kako ga novinari ne bi mogli suočiti sa pitanjima o tom incidentu. Glumac je opisao jedan davni slučaj, star gotovo 50 godina. U priči je osobu koju je tražio želeći da joj se osveti zbog silovanja njegove tadašnje devojke nazvao "crnim gadom", čime je mnoge uvredio.

Pročitajte još: