U KARANTINU SA SUPRUGOM Nakon objave da je princ Čarls pozitivan na koronavirus, i kraljica Elizabeta u izolaciji!

Princ Čarls nije očekivao da će biti pozitivan na korona virus, međutim rezultati su ipak pokazivali drugačije.

Kraljica Elizabeta - safirni jubilej
Kraljica Elizabeta, Foto:AP

Princ Čarls se testirao na korona virus i pozitivan je, međutim svi su se pitali šta se događa sa kraljicom Elizabetom.

Ona je kako prenose strani mediji za sada dobro, jer se princ Čarls nije video sa svojom majkom. Elizabeta je trenutno u izolaciji sa svojim suprugom Filipom.

Princ Čarls nije očekivao da će biti pozitivan na korona virus, međutim rezultati su ipak pokazivali drugačije. Više o tome OVDE.

Princ Čarls
Princ Čarls, Foto: Shutterstock

- Pokazivao je simptome korona virusa, ali oseća se dobro i radi od kuće poslednjih nekoliko dana - rekli su iz "Clarence House"-a.

Nakon što je javnost saznala da je Čarls pozitivan, zanimalo ih je i da li je čekao red za testiranje kao većina građana ili je rešio test preko veze.

- Zanimljivo. Imam simptome, ali ne mogu se testirati jer nemam vezu. Izgleda kako je život kraljevske porodice vredniji od života moje porodice. Sada je vreme za jednak pristup. Nema izuzetaka - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Strani mediji pišu kako princ nije imao nikakve privilegije već su njegovi simptomi, ali i dob udovoljavali kriterijumima za testiranje. Javljaju i kako se dobro oseća, a trenutno se nalazi u Škotskoj u samoizolaciji.

Princ Čarls i Kamila
Princ Čarls i Kamila, Foto: Tanjug/AP

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi