Dženifer Lopez
EPA/JASON SZENES
Maraja Keri i Džejms Parker

Profimedia

Maraja Keri i Džejms Parker, Foto: Profimedia

Verenički prsten treba da ostavi buduću mladu bez daha toliko da jedva kroz suze može da izgovori "Da".

 

Jednostavno, dijamantsko vereničko prstenje predstavlja vanvremensku eleganciju, a nijedna devojka se ne bi žalila da dobije ovakav poklon. Kada je reč o poznatim damama one šetaju prstenje vredno po nekoliko miliona...

1. Maraja Keri drži prvo mesto. Kada ju je Džejms Parker verio poklonio joj je prsten vredan čak 10 miliona dolara.

2. Čuvena glumica Elizabet Tajler od svog partnera Ričarda Bartona dobila je verenički prsten koji je koštao 8,8 miliona dolara.

Elizabet Tejlor

printscreen

Elizabet Tejlor, Foto: printscreen

3. Bijonse i Džej Zi su se verili, a kasnije i venčali u tajnosti, a strani mediji prenose da je reper na prsten potrošio 5 miliona dolara.

Bijonse i Džej Zi

Profimedia.rs

Bijonse i Džej Zi, Foto: Profimedia.rs

4. Paris Hilton je neko vreme bila je verena za Parisa Latsa koji je za prsten izdvojio 4,7 miliona dolara. Hiltonova je često govorila da je ruka boli od velikog dijamanta. Kada su se rastali, Paris je prsten prodala na aukciji, a novac je donirala za nastradale u uraganu Katrina.

Paris Hilton

Profimedia

Paris Hilton, Foto: Profimedia

5. Princ Rajner od Monaka je za svoju buduću suprugu, prelepu glumicu Grejs Keli, odabrao pravi prsten. Kariter u vrednosti od preko 4 miliona dolara sa velikim dijamantom oduzimao je dah svima.

Grejs Keli

Profimedia.rs

Grejs Keli, Foto: Profimedia.rs

6. Pevač Mark Entoni je svoju, sada već bivšu suprugu, Dženifer Lopez zaprosio sa prelepim 8.5 karatnim prstenom ukrašenim plavim dijamantima koji je vredan 4 miliona. Lopezova ovaj skup komad nakita i dalje brižljivo čuva.

Dženifer Lopez i Mark Entoni

Profimedia

Dženifer Lopez i Mark Entoni, Foto: Profimedia

7. Ruku Melanije Knaus-Tramp krasi prsten vredan 3 miliona dolara. Da je suprug, Donald Tramp obavio dobar posao svedoče fotografije na kojima Melanija pozira tako da dijamant bude u prvom planu.

Melanija Tramp

EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

Melanija Tramp, Foto: EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

8. Ana Kurnjikova šeta nešto "jeftiniji" prsten. Pevač Enrike Iglesijas je bivšu teniseru zaprosio prstenom vrednim 2,1 miliona.

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesias

Profimedia

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesias, Foto: Profimedia

9. Žena Džona F. Kenedija, Žaklin se ponovo udala i to za grčkog biznismena Aristotela Onasisa On joj je poklonio prsten u vrednosti od 2,6 miliona dolara, međutim, Žaklin ga je nosila samo 2 puta.

10. Desetokaratni dijamantski prsten kojom je glumac Majkl Daglas zatražio ruku koleginice glumice Ketrin Zite Džouns koštao je 2,5 miliona dolara. Daglas je odabrao veliki dijamant koji okružuju sitni dijamanti.

Ketrin Zita Džons

Profimedia

Ketrin Zita Džons, Foto: Profimedia