Blogerka
Printscreen/Instagram
Kjara Feranji

Printscreen/Instagram

Kjara Feranji, Foto: Printscreen/Instagram

Cela Italija je u izolaciji zbog korona virusa. Zdravstvene službe i vlasti preduzimaju sve da spreče dalje širenje kovida - 19. Zbog globalnog zdravstvenog problema čije je evropsko zarište bila ova evropska zemlja u izolaciji je i čuvena blogerka Kjara Feranji.

Najpoznatija i najuticajnija blogerka Kjara Feranji (32) nalazi se zbog korona virusa u izolaciji u Milanu sa suprugom, reperom Fedecom (30) i njihovim jednogodišnjim sinom Leoneom Lusijom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on Mar 15, 2020 at 11:06am PDT

Kjara koja je vlasnica dizajnerske linije sa svojim imenom, podelila je sa svojih 18, 8 miliona pratilaca na Instagramu, a i sa celim svetom, snimak kako sa suprugom peva na terasi svog doma, poput mnogih Italijana čiji su snimci pevanja i sviranja poslednjih dana obilazili planetu ostavljajući snažne utiske na sve.

"Nebo je uvek plavo", napisala je blogerka na Instagramu gde se pojavila i njena slika sa zaštitnom maskom koju nosi u situacijama zbog kojih je dozvoljen izlazak iz izolacije - u kupovini hrane ili odlasku u apoteku.

Kjara se sve podsetila na ozbiljnost situacije i poručila: "Žrtvujmo se na trenutak... Ostanimo sa svojim porodicama".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Fanpage.it (@fanpage.it) on Mar 16, 2020 at 6:00am PDT

Blogerka je na Instagramu podržala humanitarnu akciju za pomoć Italiji, istakavši da je zajedno sa suprugom prikupila preko 3, 6 miliona evra za pomoć tamošnjim bolnicama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on Mar 16, 2020 at 6:00am PDT

Podržala ju je i čuvena manekenka Bjanka Balti koja je trenutno u Los Anđelesu, kao i mnogi drugi poznati i uticajni Italijani.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bianca Balti (@biancabalti) on Mar 14, 2020 at 11:48am PDT

Bjanka je jedna od najpoznatijih italijanskih manekenki i teško podnosi sve što se dešava i u njenoj domovini i u ostatku sveta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bianca Balti (@biancabalti) on Mar 11, 2020 at 1:27pm PDT