Džulija Roberts
Printscreen
Džulija Roberts

Printscreen

 Foto: Printscreen

Holivudska glumica Džulija Roberts (52) i snimatelj Danijel Moder (51) uživaju u bračnom životu 18 godina, a imaju troje dece.

Ali, strani mediji se veoma interesuju za njen život, te se prošle godine pisalo kako je navodno izbacila supruga iz doma, te da je par pred razvodom.

Džulija Roberts

Printscreen

Foto: Printscreen

Poznato je da najlepši osmeh Holivuda čuva svoj privatni život dalje od javnosti i da je veoma tajanstvena po pitanju ljubavnog života. Ali, sudeći po najnovijoj fotografiji koju je Džulija objavila na Instagramu, od toga nema ništa.

Iako nikada ne objavljuje privatne fotografije na društvenim mrežama, ovoga puta je napravila presedan, te ovekovečila srećan trenutak sa svojim voljenim muškarcem.

 "18 godina", napisala je u opisu fotografije na kojoj ljubi supruga Danijela u obraz.

Da podsetimo, Džulija Roberts i Danijel Moder upoznali su se na snimanju filma ''The Mexican'' u kojem je ona igrala glavnu ulogu, a Moder je bio snimatelj.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Julia Roberts (@juliaroberts) дана 4. Јул 2020. у 10:24 PDT

Početak njihove veze nije bio idealan jer je Danijel tada bio u braku, ali uprkos svemu ostali su zajedno sve ove godine. Imaju troje dece, 15-godišnje blizance Hazel i Phinaeusa i 13- godišnjeg Henrija.

- On mi je do danas omiljeni čovek. Mene više zanima šta će on reći i koje je njegovo razmišljanje nego bilo ko drugi. Stvarno, na taj način smo jako srećni. Mi se jednostavno mnogo volimo i uživamo u zajedničkom društvu - rekla je glumica godine.