Andrijana Savić, miss Alo! novina
arhiv MISS YU kompanije
Andrijana Savić, miss Alo! novina

arhiv MISS YU kompanije

Andrijana Savić, miss Alo! novina, Foto: arhiv MISS YU kompanije

 

- Takmičenje za Miss Eco International 2019 se tradicionalno održava u Egiptu, zemlji faraona. Takmičenje je pod pokroviteljstvom UN,a vlasnica licence Miss Eco International je Dr Amal Rezk koja je i predsednik UN Egipta. Za prestižnu titulu globalnog ambasadora UNICEF-a borim se sa još 55 devojaka iz različitih zemalja sveta. Svaka od nas je došla ovde da pobedi i da na što bolji način prezentuje svoju zemlju, jezik,kulturu i običaje. Neću otići razočarana i da ne osvojim titulu, jer sam svoju ulogu ambasadora lepote Srbije odradila na najbolji način. Velika mi je čast što sam dobila priliku da predstavljam svoju zemlju na jednom od 5 najvećih takmičenja lepote na svetu. Mnogo toga sam naučila o Egiptu, njihovoj istoriji, kulturi i njihovom načinu života. Sve to ostavlja jako pozitivan utisak, koji ću sigurno pamtiti do kraja života. - prenosi Andrijana za Alo! utiske iz Egipta i objašnjava da je "značaj takmičenja promocija eko turizma, prirodnih resursa, zaštite životne sredine i samog čoveka".

 

Andrijana Savić, miss Alo! novina

arhiv MISS YU kompanije

Sa Crnogorkom i Slovenkom odigrala kolo, Foto: arhiv MISS YU kompanije

- Takmičenje traje tri nedelje, tokom kojih su organizovani mnogobrojne turističke posete različitim destinacijama i predtakmičenja u različitim segmentima predstavljanja država. Prvo predtakmičenje je bio izbor za Miss narodne nošnje, još dok smo bile u Kairu, i tu sam imala priliku da se predstavim užičkim kolom koje sam odigrala zajedno sa Miss Crne Gore i Miss Slovenije. Očekuju nas Miss Resort wear, Miss Talent,Miss Fitness - priča nam Andrijana i ističe da među devojkama postoji takmičarski duh, ali da negativnu energiju nije primetila.

- Sve smo pozitivne, nasmejane i druželjubive. Pobednica će biti jedna, ali sve smo međusobno stekle prijateljstva nadam se za dugi niz godina.

Za ovo takmičenje i odlazak u Egipat Savićeva kaže da je talenat vežbala sama, ali uz dogovor celog tima Miss Yu kompanije, tako da su zajedno odlučili šta je najbolje da pokaže i kako da se u kojim segmentima predstavi. Za večernje toalete kao i za finalnu haljinu se zahvalila našim kreatorkama Mariji Šabić i Vladanki Celić.

 

Andrijana Savić

Nenad Vujanović

Andrijana Savić, Foto: Nenad Vujanović/alo

- Želela bih da se zahvalim Vesni Jugović i kompaniji Miss Srbije što su mi omogućili odlazak na ovo takmičenje,a samim tim i ukazali poverenje. Takođe bih se zahvalila i mojoj porodici,prijateljima kao i svim ostalim ljudima na podršci koju su mi pružili i koju i dalje dobijam. Prijave za Miss Srbije 2019 su u toku ,tako da bih ovom prilikom pozvala sve devojke da se prijave i dobiju priliku da se takmiče na jedinom zvaničnom izboru za Miss Srbije,a zatim predstavljaju Srbiju na nekom od prestižnih internacionalnih takmičenja - zaključila je lepa Andrijana u razgovoru za Alo! novine.