Meril Strip
Shutterstock
Meril Strip

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Glumica Meril Strip glumiće u novom filmu "The Prom", a za tu priliku je promenila imidž. Paparaci su je nedavno fotografisali dok je šetala na setu. Promenila je prepoznatljivu boju kose i postala crvenokosa.

Decenijama je imala plavu kosu, a sada se ofarbala u vatreno crvenu, što je pravo osveženje. Njeni obožavatelji su na društvenim mrežama komentarisali kako je crvenokosu Meril ova promena učinila 20 godina mlađom.

Meril Strip

Shutterstock

Foto: Shutterstock

- Ona nama pokušava da pokaze da niko ne može da izgleda tako dobro sa 70 godina kao ona - jedan je od komentara na Tviteru.

Glumica je uz novu frizuru, obukla bele pantalone, čizme i jaknu. Zlatnim satom, minđušama, prstenjem i ogrlicom razbila je belinu.

Meril Strip

Profimedia

Foto: Profimedia

U filmu će s Meril glumiti i Nikol Kidman. One će igrati dve brodvejske zvezde koje pomažu dvema lezbijkama da odu na maturu. Film je baziran na brodvejskom mjuziklu koji je bio aktuelan od novembra 2018. do prošle godine.

Meril Strip je petnaest puta nominovana za Oskara za najbolju glavnu ulogu, a među retkima je koji su ih dobili tri. Osim toga, ona je osvojila neverovatnih osam Zlatnih globusa, a za isti je nominovana čak 28 puta.

Meril Strip

Profimedia

Foto: Profimedia