URADILA PREKO 40 OPERACIJA Zbog opake bolesti opala joj kosa, a zubi ispali: Melani (32) uprkos genetskom poremećaju je jedan od najplaćenijih modela na svetu! (FOTO)

Njena priča je inspiracija za sve one koji su drugačiji...

Melani Gejdos
Foto: Instagram/printscreen

Za Melani Gejdos (32) može se opravdano tvrditi da je hrabra žena koja je stupila u svet mode i zauvek promenila njegovu istoriju i poimanje lepote.

Ova mlada Amerikanka ima redak genetski poremećaj koji se zove ektodermalna displazija. Simptomi te deformacije gena su različiti, a kod Melani se oboljenje manifestovalo ispadanjem zuba, noktiju, kose, deformacijom i zastojem u rastu kostiju i hrskavica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Melanie Gaydos (@melaniegaydos) on

Kao dete Gejdosova je zbog svog drugačijeg izgleda često bila žrtva nasilja i podsmeha. Imala je više od 40 operacija kako bi hirurzi "popravili" njeno lice. Ipak, danas je sve drugačije. Melani se oseća dobro u svojoj koži, prihvatila je sebe onakvu kakva jeste i više nema želju da odlazi "pod nož" i menja bilo šta na sebi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Melanie Gaydos (@melaniegaydos) on

Pre nije mogla da podnese kada je neko fotografiše, ali kada je studirala umetnost, njen tadašnji dečko ju je nagovorio da pošalje svoje slike na adrese nekih profesionalnih fotografa. Dogodilo se to da su pojedini bili potpuno oduševljeni njenim jedinstvenim izgledom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Melanie Gaydos (@melaniegaydos) on

Danas, Melani je jedan od najplaćenijih modela. Pojavila se čak i u spotu svetski poznatog benda Ramštajn. Ova devojka uživa veliku popularnost i na društvenim mrežama.

U galeriji pogledajte fotografije Melani Gejdos:

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi