Megan Markl, Princ Hari
Youtube/Printscreen
Megan Markl, Princ Hari

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

U nedavno objavljenoj knjizi "Palata u Kensingtonu: "Intimni memoari od kraljice Meri do Megan Markl", autora Toma Kvina, opisan je intervju sa neimenovanim članom kraljevske posluge koji je prepričao kako se supruga princa Harija, Megan Markl, izvikala na poslugu Kejt Midlton, supruge princa Vilijama, prenosi časopis Mari Kler.

Kejt Midlton

Shutterstock

Foto: Shutterstock

U knjizi se detaljno opisuje period tokom kojeg se mlada Megan Markl, pre kraljevskog venčanja, adaptirala na dvorski život i učila o protokolima ponašanja i ophođenja u engleskoj kraljevskoj porodici.

U palati u kojoj su živeli princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton, Megan Merkl je, prema priči neimenovanog člana kraljevske posluge, bila ljubomorna na poziciju princa Vilijama i Kejt Midlton.

megan markl

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

"Želela je da bude voljena kao princeza Dajana, ali je grubo zahtevala da poslu da reaguje na svaki njen pogled. Bilo joj je teško da pronađe meru i ponaša se uravnoteženo kao Kejt Midlton. Preterivala je u isticanju svoje kraljevske pozicije jer se očigledno osećala ugroženo. Mnogi članovi kraljevske porodice joj i danas zameraju na prvom braku i nemaju simpatije za nju, a ona je toga svesna, pa se to odražavalo na njeno ponašanje", ispričao je Kvinov anonimni izvor u palati u Kensigtonu.