"ZAVRŠILA JE SA DRAMOM" Megan Markl rekla prijateljima da kraljica ne može legalno da ih zaustaviti da ne koriste brend Saseks Rojal!

"Hari i Arči imaju kraljevsku krv i niko to ne može da im oduzme..."

megan markl
megan markl, Foto: Youtube/Printscreen

Megan Markl i princ Hari poželeli su da nastave da koriste svoj brend Saseks Rojal nakon odvajanja od kraljevske porodice.

Megan je rekla prijateljima da ništa pravno ne sprečava nju i princa Harija da koriste brend uprkos zabrani kraljice, kako pišu mediji.

Par se nadao da će nastaviti da koristi tu titulu, za koju se veruje da su potrošili ogromnu količinu novca, nakon što se sledećeg meseca povukao sa svojih uloga.

Međutim, kraljica je donela odluku i rekla da im nije dozvoljeno da je koriste za svoje projekte i dobrotvorne akcije - odluka koju nisu dobro prihvatili.

megan markl
megan markl, Foto: Youtube/Printscreen

Megan je navodno rekla prijateljima da upotreba reči rojal "ne bi trebalo biti problem i nije kao da žele da se bave prodajom majica i olovki", prenosi Dejli Mejl.

Izvor je tom listu rekao: "Megan je rekla da je završila sa dramom, a isto važi i za Harrija.”

Navodno je tvrdila da je par odabrao ime Saseks Rojal da bi "zaštitio kraljevsko ime, a ne da to koristi".

Prijatelji takođe tvrde da je rekla da je njihov „uspeh neizbežan“ bez obzira da li mogu da koriste ime ili ne.

"Rekla je da bez obzira na ime, Hari i Arči imaju kraljevsku krv i niko to ne može da im oduzme. I da će se kao porodica uvek smatrati kraljevskim. Rekla je da znaju koje su njihove istinske namere i da je samo to važno."

Nakon što se zvanično povuku par je spreman da pokrene svoju neprofitnu organizaciju i nastaviće da sarađuje sa svojim postojećim sponzorima.

Deteljnije pogledajte OVDE.

megan markl
megan markl, Foto: Youtube/Printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi