Kris Džener
Profimedia
Kris Džener

Profimedia

Kris Džener, Foto: Profimedia

Naime, Kris trenutno ima šestoro unučadi, dok je troje na putu. Kim Kardašijan (37) dobiće treće dete s Kanjeom Vestom (40) uz pomoć surogat majke, a Kloi Kardašijan (33) i Kajli Džener (20) čekaju prvo dete sa svojim partnerima. Kako pišu američki mediji, Kris je dolazak novih članova porodice videla kao odličnu priliku za uvećanje bogatstva, pa je već počela seriju sastanaka sa ćerkama kako bi razradile strategiju brendiranja potomaka, a najveća nedoumica im je da li da razdvoje brendove ili da svi naslednici klana budu pod istim okriljem.

Poznate sestre: Kendal, Kortni, Kim, Kajli i Kloi

Profimedia

Poznate sestre: Kendal, Kortni, Kim, Kajli i Kloi, Foto: Profimedia

Došlo je do izražaja i rivalstvo među sestrama, a zajedničkom brendiranju buduće dece najviše se protivi Kajli, koja ne želi da se njena kozmetička linija poistovećuje sa brendom koji već ima Kim. Još veći problem pravi Kloi, koja je posle medijski propraćenog razvoda od košarkaša Lamara Odoma rešena da njena beba ne bude izložena javnosti.

Što se tiče Roba Kardašijana, on je ljut na mamu Kris jer njegovu jednogodišnju ćerku Drim uopšte nije uzela u obzir za brendiranje, a Dženerova je svoju odluku obrazložila time što ne bi bilo fer da i njena snaja Blek Čajna (29) „dobije deo kolača”.

Komentari (2)

nedjo

26.11.2017 12:54

žena je dokona,a i ovi naši mučenici pokušavaju da kopiraju takve idiotizme

Igor

26.11.2017 16:34

@nedjo - Žena nije dokona, nego je izmislila biznis kako da zaradi na dokonim ženama... toliko je namazana da se sprda sa njima