Sandra Bulok
YouTube/printscreen
Sandra Bulok

YouTube/printscreen

Sandra Bulok, Foto: YouTube/printscreen

Oni su poznati i zarađuju milione, ali svako od njih ima poneku manu ili već lošu naviku koja je zaista neverovatna.

Nisu besprekorni, ali ni najmanje, ona kako smo mislili.

Čudan zahtev imala je dadilja u porodici Bijonse i Džej Zi, a to je da nauči plesne koreke pevačicinog hita kako bi na taj način zabavljala malenu Ajvi Blu.

Nakon što se pisalo da je Selena Gomez doživela nervni slom zbog tajnog venčanja svog bivšeg dečka, Džastin Bibera, na površinu je isplivala odvratna istina o njoj, a to je da svoj prljav veš ostavlja svuda po kući i da njena spremačica ima zadatak da to sve skloni.

Paris Hilton, iako je jedna od najbogatijih naslednica, ima maniju da kad god je na javnim događajima mora nešto da ukrade.

Sandra Bulok u svom stanu nikada ne drži "otvorene zavese", e sad da li je to zbog privatnosti, ili već nekog opsesivno -kompulzivnog poremećaja ostaje nam misterija.

Kod Dženifer Aniston je slučaj jednostavan, ona se na snimanjima ponaša kao prava diva i neće snimati ukoliko je i ekipa tako ne gleda. Osim što uvek jede sama, ne meša se sa "ljudskim bićima", Dženifer ima i zahteve dive, i dok ne budu ispunjeni ona ne snima. Tako je skoro tražila dodatnih 50.000 dolara dnevno jer je njoj neophodan njen frizer da putuje sa njom. Naravno, to je zaista bila stvar života i smrti zar ne?

Pročitajte još