Kloi Kardašijan
Instagram / khloekardashian
Kloi Kardašijan

Instagram / khloekardashian

Kloi Kardašijan, Foto: Instagram / khloekardashian

Rijaliti zvezda je na svom Instagramu nakon dugo skrivanja pokazala svoj trudnički stomačić. Nakon par meseci ćutanja, buduća mama podelila je sa svima lepe vesti - da čeka svoje prvo dete sa sedam godina mlađim košarkašem Tristanom Tompsonom.

– Moj najveći san se ostvario! Dobićemo dete! Čekala sam i pitala se, ali Bog je imao svoj plan sve vreme. Znao je što radi! Trebalo je samo da verujem i budem strpljiva. Još uvek ponekad ne mogu da verujem kako je naša ljubav stvorila život! Tristane, hvala ti što me voliš tako kako me voliš i što me tretiraš kao kraljicu! Hvala ti što činiš da se uvek osećam lepom. Najviše od svega, hvala ti što si me učinio mamom. Uz tebe je ovo iskustvo još magičnije. Nikada neću zaboraviti koliko si divan u ovim momentima. Hvala ti što si me učinio toliko srećnom! – napisala je Kloi i u opisu slike svima se zahvalila na lepim željama.

– Htela sam da uživam u ovome u krugu porodice i bliskih prijatelja koliko god sam mogla! Hvala svima na razumevanju! Zahvalna sam, uzbuđena, nerzovna, presrećna i prestrašena! – dodala je buduća mama.

 

❤️ My Love ❤️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Oct 16, 2017 at 9:12am PDT