Kloi Kardašijan
Screenshoot Instagram
Kloi Kardašijan

Screenshoot Instagram

Kloi Kardašijan, Foto: Screenshoot Instagram

Obe sestre Kardašijan Kajli i Kloi su bile trudne u isto vreme, i obe su čekale devojčice.  U decembru je Kloi Kardašijan izjavila da čeka prvo dete, sa dečkom košarkašem Tristanom Tompsonom. Kloi i Tristan se Tristan Tompson se trude da prilagode život svojoj prvoj bebi, a to znači i seksualni život. Iako seks tokom trudnoće ne zvuči kao najlepša stvar, izgleda da neki parovi uživaju u njemu.

U prvim fazama trudnoće seks može izgledati normalno, ali kasnije postaje čudan. Baš su to doživeli Kloe i Tristan, a ona je, naravno kao i uvek, to odmah podelila sa svojim fanovima.

Na svom ličnom sajtu Khloewithak ona objašnjava kako izgleda njen seks tokom trudnoće.

- Kada uđete u treće tromesečje i postanete veće, teže je da imate seks i poze su vam limitirane - Napisala je Kloi i dodala da je bilo trenutaka kad su se oboje osećali jako neprijatno i da su morali da improvizuju.

- Tristan je sjajan i nikad ne bi učinio da se osećam neprijatno, ali sam sigurna da mu je seks sa trudnom ženom neprijatan. Lično, ja se osećam neprijatno i nesigurno. Poze su uvek iste i pomalo se osećam beskorisno. Ali uvek improvizujemo i dajemo sve od sebe da uspemo - napisala je rijaliti zvezda.

Kloi Kardašijan

Profimedia

Kloi Kardašijan, Foto: Profimedia