Kim Kardašijan
Screenshoot Instagram
Kim Kardašijan

Screenshoot Instagram

Kim Kardašijan, Foto: Screenshoot Instagram

Iako je najpoznatija starleta na svetu, te ima sopstveni biznis i rijaliti koji joj je doneo milione, Kim Kardašijan je samo jedna žena od krvi i mesa i suočava se sa stvarima koje bi mogle da se dese svakom od nas.

PROČITAJTE I:

 

Kim je u novoj epizodi svog rijalitija "U korak sa Kardašijanovima" saznala da joj preti neizlečiva bolest! Naime, ona se danima osećala loše i žalila na bolove i otečenost zglobova. Otišla je kod lekara, koji joj je saopštio loše vesti.

- Tvoja antitela su pozitivna na lupus i reumatoidni artritis - rekao je doktor, a ona je odmah briznula u plač. Ipak, doktor je pokušao da je umiri rekavši joj da se ne može ništa utvrditi na osnovu testova koje je odradila, te da moraju da urade još mnogo analiza.

- Ovakve stvari vam se uvuku u glavi počnete da razmišljate o najgorim mogućim ishodima. Dakle, sledećih nekoliko dana biće stvarno pakao živeti, jer ću se stalno pitati šta imam i kako to rešiti - kroz suze je rekla Kim.

Inače, rijaliti zvezda se već godinama bori sa psorijazom, koju pokušava da pokrije šminkom, ali stanje postaje sve gore.

Kim Kardašijan

EPA/Justin Lane

Kim Kardašijan, Foto: EPA/Justin Lane

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Ana Nikolić se udaje za razvedenog čoveka?! Beba stiže uskoro, evo šta se dešava sa Rastom!