kim kardašijan
Instagram/kimkardashian
kim kardašijan

Instagram/kimkardashian

kim kardašijan, Foto: Instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan, nakon odgledanog dokumentarca „Framing Britney Spears” otvorila je dušu pa istakla kako ima snažan osećaj empatije prema pop princezi, a zatim se prisetila i lične drame, kroz koju je prolazila kada je nosila prvo dete, ćerku Nort Vest.

– Konačno sam pogledala dokumentarac o Britni Spirs ove nedelje i mogu vam reći da i te kako saosećam – počela je u okviru svojih Instagram storija: Mediji su u njenom životu odigrali veliku ulogu, što je svakako ostavilo izvesne traume, koje mogu da slome i najhrabrije. Bez obzira na to koliko neko delovao javnosti kao „otvorena knjiga”, niko ne zaslužuje takav tretman, niti osudu, zarad zabave – pisala je.

Britni Spirs

Foto: Instagram/printscreen

Britni Spirs, Foto: Foto: Instagram/printscreen

– Kada se osvrnem na dešavanja iz mog života, sećam se tačno kada sam se osećala ovoliko loše. Bila sam trudna s Nort i imala preeklampsiju, od čega sam često bila mnogo naduta. Mnogo sam se ugojila, porodila se šest nedelja ranije i preplakala svaki dan zbog telesnih promena, ali samo zbog svakodnevnog upoređivanja s drugima i toga „kako zdrava trudnica treba da izgleda”, a ne kao kit. Sve te fotografije po medijima činile su me veoma nesigurnom, pitala sam se da li ću se ikada vratiti u normalu. Nedeljno bi me izvrgavali ruglu, da su moje nesigurnosti postale i bolne. Mesecima nisam želela da izađem iz kuće. To me je slomilo. Srećom, uspela sam da prevaziđem te frustracije pa i da motivišem sebe, kako bih došla do tačke na kojoj stojim danas. Ali, lagala bih kada bih rekla da me to mentalno nije izazvalo. Ovo delim sa svima vama u nadi da će onaj koji reši da tako napada, možda razmisliti i odlučiti se za drugačiji pristup. Pokažite malo brige, razumite osobu o kojoj govorite. Nikad se stvarno ne zna šta nekoga muči, šta se dešava iza zatvorenih vrata. Iz ličnog iskustva, prema ljudima je uvek bolje jednostavno biti drag – zaključila je Kardašijanova.

PROČITAJTE JOŠ: