kim kardašijan
Instagram/kimkardashian
kim kardašijan

Instagram/kimkardashian

kim kardašijan, Foto: Instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan fotografisala se za Instagram sa dijamantskom ogrlicom oko vrata, koja, prema rečima stranih medija, vredi 150.000 dolara, a ne 40.000 kako je prvobitno procenjena.

Specijalno za svetski poznatu rijaliti zvezdu, ogrlicu je izradio “Jay Feder Jewelers”, poznat kao jedan od najpopularnijih draguljara na svetu. Ovaj specijalan rad krasi Kardašijankin dekolte, a selfi fotografiju napravila je u kombinaciji sa oskudnom sivom majicom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Međutim, svi su se začudili da je rijaliti zvezda uslikala ovaj skupoceni komad, s obzirom na to da je obećala da to neće više raditi. Naime, pre skoro pet godina Kim je doživela veliki stres kada se dogodila oružana pljačka u Parizu. Nju su tokom nedelje mode u oktobru 2016. godine opljačkali, a ona je tada povećala broj telohranitelja koji je štite. Tom prilikom Kim je ostala bez nakita vrednog oko 10 miliona dolara, a mislila je da će biti silovana i ubijena. Tada je rekla da više neće pokazivati svoj dijamantski nakit na društvenim mrežama.

– Zgrabio me je za noge, a ja ispod ogrtača nisam imala ništa. Povukao me na kraj kreveta i mislila sam da će me tad silovati. Mentalno sam se pripremila na to. Ipak, nije se desilo. Vezao mi je noge i uperio pištolj u glavu. Mislila sam da sam gotova -ispričala je Kim svojoj sestri Kortni Kardašijan u šouu jednom prilikom. Lopovi su joj tražili novac, ali nakon što im je rekla da ga nema, odvukli su je u hodnik. Posle toga su je zaključali u kupatilo i pobegli.