Kim Kardašijan
Shutterstock
Kim Kardašijan

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kim je bila oduševljena prelepom prirodom, ali i srpskim specijalitetima, koje je za nju i njene kolege spremila Slavka Nikolić. Novinarska ekipa je boravila na Uvcu i pronašla Slavku, koja se prisetila susreta sa suprugom repera Kanjea Vesta.

- Malo ko zna da je Kim bila u našoj zemlji. Mi smo imali priliku da je vidimo, zato što su je preko Turističke organizacije Sjenica doveli da snima reportažu za kanal "Travel" iz Indije. Nisu se dugo zadržali, oko dva sata. Evo, sedela je za ovim stolom - priča Slavka dok nam pokazuje mesto gde je Kim uživala tik uz veštačko jezero.

Uvac

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Nikolićeva prepričava i kako se Kardašijanka ponašala.

- Lepo, kulturno i fino. Videlo se da je oduševljena prirodom i time što je u Srbiji. Poslužila sam joj pitu ispod sača koju sam pripremila, kao i paprikaš s pavlakom, ali to nije želela. Tražila je gazirano piće i probala naše tradicionalno piće - rakiju. Lepa je žena, fina, prijatna, opuštena, prirodna. Bilo je njih petnaestak u grupi. Snimali su reportažu o Uvcu. Prošetala je našim meandrima, provozala se veštačkim jezerom. Naši predeli su prelepi i drago mi je da nas je posetila. Nikolićeva kaže da je starleta opljačkana baš kada se iz Srbije preko Francuske vraćala u Ameriku. Za to je saznala iz medija.

Kim Kardašijan

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Kad je otišla iz naše zemlje, u Francuskoj na aerodromu je pokradena. To sam videla na televiziji u njenom rijalitiju. Verujem da će joj u lepom sećanju ostati boravak u našoj zemlji - poručuje Slavka.

Posete Kim Kardašijan prisetio se i direktor Turističke organizacije Sjenica Mihailo Tripković:

- Uživala je u vožnji Sjeničkim jezerom i obišla meandre Uvca. Oduševila se prirodom i naravno jedinstvenom gastronomskom ponudom. Oprobala se u spremanju sjeničke pite kod naše domaćice Slavice Nikolić. Otišla je s velikim osmehom na licu i rekla da nikada nije srela tako obične i gostoprimljive ljude s velikim srcem.

Pročitajte i: