SKANDAL TRESE HOLIVUD! Kevin Kostner tuži svog saradnika i traži neverovatnih 15 miliona dolara, a razlozi su šokantni! (VIDEO)

Takođe, navodno je imao vrlo ružne reči za svog bivšeg poslovnog partnera kojem je pomogao 1983. da dobije prvu ulogu u filmu “Stacy’s Knights”.

Kevin Kostner
Kevin Kostner, Foto: Profimedia

Glumac Kevin Kostner tužio je svog dugogodišnjeg saradnika Džima Vilsona za prevaru i nepravedno bogaćenje. On ga je optužio za ga je za kršenje fiducijarne dužnosti, prevaru, pretvorbu i nepravedno bogaćenje.

Kostner je nedavno zatvorio svoju firmu “”Good Ones Production”, no njegov bivši poslovni partner Vilson još uvek ima deonice u njoj i ne želi da ih vrati glumcu.

Upravo iz tog razloga proslavljeni glumac je prio prinuđen da tuži Džima za 15 miliona dolara. Njih dvojica zvanično ne sarađuju već 12 godina unazad.

Kevin Kostner i Vitni Hjuston u filmu „Telohranitelj“
Kevin Kostner i Vitni Hjuston u filmu „Telohranitelj“, Foto: Promo

Vilson nije bio zainteresovan za produciranje projekata, niti je želeo da ima poslovne veze s Kostnerom, no svejedno navodno nije želeo da potpiše dokument o gašenju firme bez naknade u obliku pola miliona dolara u deonicama.

Takođe, navodno je imao vrlo ružne reči za svog bivšeg poslovnog partnera kojem je pomogao 1983. da dobije prvu ulogu u filmu “Stacy’s Knights”. Njih dvojica su sarađivali na nekoliko filmova poput “Telohranitelja”, “Poštara” i “Plesa s vukovima” za koji su obojica dobili Oskara.

Više o skandaloznom izgledu Anđeline Džoli o kom bruji ceo svet pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi