SKANDAL TRESE HOLIVUD! Kevin iz filma "Sam u kući" potvrdio da je u kući Majkla Džeksona postojao tajni hodnik, pa otkrio šta se dešavalo u krevetu sa kraljem popa

Novi detalji!

Majkl Džekson
Majkl Džekson, Foto: EPA/STR

Jedan od aktera dokumentarca "Leaving Neverland" Džejms Sefčak otkrio je da je Majkl Džekson u hodniku do svoje spavaće sobe imao alarmni sistem koji bi ga upozoravao da se neko približava sobi dok je on bio u njoj sa dečacima.

Zvezda filma "Sam u kući" Mekoli Kalkin, koji se svojevremeno družio sa Džeksonom rekao je istu stvar na sudu, pre 14 godina.

 

- Postojao je taj prolaz sličan hodniku, a ako se neko približavao vratima spavaće sobe, počelo bi da zvoni, ding-dong, ding-dong. Kad bi neko dolazio, čuli biste taj alarm... - rekao je Kalkin tokom svog svedočenja u Džeksonovu korist.

Nakon ovog svedočenja kralj popa oslobožen je optužbi za zlostavljanje dece. Safčak tvrdi da bizarni hodnik nije bio jedini sumnjivi element na ranču Neverland već da se tamo nalazio niz soba koje su Džeksonu služile za zlostavljanje dečaka.

- Meni je to bilo normalno. Znam da je to svima neka velika stvar, ali meni je bilo normalno prijateljstvo. Lako je reći da je bilo čudno, ali ne, nije, jer je imalo smisla - rekao je Kalkin svojevremeno.

Mekoli Kalkin
Mekoli Kalkin, Foto: Profimedia

Dodao je da je ljudima to prijateljstvo čudno samo zato što je Džekson bio "najpoznatija osoba na svetu". Kad su ga na sudu 2005. pitali je li ga Džekosn ikad neprikladno dodirivao, odgovorio je: "Apsolutno ne".

- Koliko znam, nikad me nije zlostavljao. Mislim da bi shvatio da se nešto takvo događalo - rekao je.

- Ponekad bih zaspao pored video-igrica pa bi ih samo nastavio igrati kad bih se probudio. Bilo je to tako da biste pola noći bili budni, bili ste na svim tim mestima - opisivao je.

Dodao je i da njegovi roditelji nisu videli nikakav problem u tome da deli krevet s Džeksonom, a priznao je da mu je poklonio Rolex, te da su satima pričali telefonom.

 

Kalkin je na sudu rekao da je u istom krevetu s Džeksonom spavao "bar deset puta", a ranč je prestao posećivati kad je napunio 14 godina. I Safčak i Vejd Robson tvrde da je Džekson prestao da ih zlostavlja kad su napunili 14 godina. Kad se Kalkin vratio na ranč kao 17-godišnjak, više uopšte nije spavao u Džeksonovom krevetu.

- Nakon toga bih uvek zaspao u delu za goste jer mi je moja privatnost postala malo važnija - tvrdio je.

Zvezda filma "Sam u kući" demantovala je da ga je Džekson ikad zlostavljao, dok danas 41-godišnji Sefčak tvrdi da ga je Džekson zlostavljao od njegove desete godine.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi