Keli Klarkson
Printscreen/Youtube
Keli Klarkson

Printscreen/Youtube

Keli Klarkson, Foto: Printscreen/Youtube

Američka pevačica Keli Klarkson (38) tokom veoma uspešne karijere stekla je milione, ali bez obzira na to ona tvrdi da su je bivši suprug i svekar prevarili za veliku svotu.

Među papirima za brakorazvodnu parnicu koju vodi sa Brendonom Blekstokom nalaze se i pevačicine optužbe da su je on i njegov otac Narvel, koju su vlasnici „Starstruck Management Company”, prevarili za dobar deo njenog bogatstva pružajući određene „ilegalne usluge”.

Keli tvrdi da su oni „glumili agente”, iako za to nemaju dozvolu u Kaliforniji.

Brendonova kompanija upravljala je njenom karijerom 13 godina, počevši od 2007. godine, i ona sada želi da joj vrate sav novac koji joj je navodno oduzet.

Keli u optužbama kaže da su oni zahtevali godinama da im plaća „ilegalne usluge” i da su poslovali protivno njenim interesima, zbog čega nisu vodili njenu karijeru u pravom smeru.

Pevačica sada od njih traži sve ugovore koji se tiču nje, sa informacijama o provizijama, naknadama, avansima i drugim novčanim iznosima.

Podsetimo, Keli je zahtev za razvod braka podnela 4. juna posle skoro 7 godina braka, a kao razlog je navela „nepomirljive razlike” između nje i supruga. Pevačica se sa Brendonom bori i za starateljstvo nad njihovo dvoje dece.

PROČITAJTE JOŠ: