TAJNA KRALJEVSKE PORODICE Kejt i Vilijam ovo godinama kriju od malog Džordža!

Šta to lepa Kejt i njen suprug princ Vilijam kriju od sedmogodišnjeg kraljevića?

Kejt Midlton
Kejt Midlton, Foto: Tanjug

Tajne kraljevske porodice najviše intrigiraju javnost, a posebno kada se radi o njihovoj deci. Koliko god Kejt i Vilijam delovali kao opušteni roditelji, ipak su prema svojoj deci zaštinički nastrojeni. Najvažnije im je da budu svoji, nezavisni, a za njihovo dobro čak su spremni da neke stvari prećute.

Otkako je Kejt Midlton na svet donela princa Luisa, život poznatog kraljevskog para često je komentarisan, a mnogi su čak i spekulisali da im u braku više ne cvetaju ruže. Ni Kejt ni Viijam nikad se povodom ovoga nisu oglašavali, ali zato su prvi da podele i objave vest koja se tiče njihove dece.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

Jedna koju prećutkuju, nedavno je isplivala u javnost. 

Ovo je tajna koju Kejt Midlton i princ Vilijam godinama skrivaju od svog sina, princa Džordža.

Iako su veoma transparentni kada je u pitanju objavljivanje fotografija kako iz palate, tako i sa javnih događaja, Kejt Midlton i princ Vilijam žele da njihova deca prvenstveno budu deca, u potpunosti neopterećena porodicom iz koje potiču i nesvesna budućnosti koja ih čeka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

Tako je tek sada otkriveno da sedmogodišnji princ Džordž, treći u redu za nasleđivanje trona, još uvek nije svestan toga da će upravo on jednog dana, nakon dede Čarlsa i oca, postati kralj, a sve zbog lošeg iskustva koje je imao princ Vilijam.

Naime, Vilijam se često kroz detinjstvo opirao činjenici da će upravo on jednog dana postati kralj, uprkos tome što mu je to dodeljeno rođenjem.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi