Kajli Džener
Screenshoot Instagram
Kajli Džener

Screenshoot Instagram

 Foto: Screenshoot Instagram

"Ona je isplela mrežu laži o podacima kompanije", "naduvala je veličinu posla i uspeha", a ni u isplati poreza nije bila poštena, piše u tekstu koji je juče, 29. maja, objavio je Forbs.

"Lagala je o podacima kompanije i falsifikovala poreske prijave", naveo je Forbs, dodavši da je sve to uradila kako bi "dostigla status milijarderke".

"Dejli mejl" sada prenosi izjave poznatog advokata Jana Handzlika, koji kaže bi tvrdnje Forbsa "kraljicu karmina" mogle da uvale u ozbiljnu zakonsku nevolju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by King Kylie ? (@kayliejenner) on May 29, 2020 at 6:55pm PDT

- Moja pretpostavka je da će, minimum, SEC (Komisija za razmenu hartija od vrednosti) započeti ono što oni zovu neformalnom istragom, a onda će možda to dostići nivo formalne istrage, koja će dovesti do sudskog poziva - rekao je.

- Ako Ministarstvo pravde odluči da ovo postane krivični slučaj... ako dođe do osuđujuće presude, to bi moglo da uključi i zatvorsku kaznu za sve osobe koje su odgovorne - naveo je bivši savezni tužilac.

- Ne znamo postoji li ovde nešto što nije vidljivo okom. Ali, uzimajući u obzir optužbe, sigurno postoji osnova da se sprovede istraga koja će možda da napreduje u izvršnu akciju i krivično gonjenje - kazao je Handzlik.

- Sa čim se ja budim... Mislila sam da je ovo ugledan sajt... Sve što vidim su brojne netačne izjave i nedokazane pretpostavke. Nikada nisam tražila nikakvu titulu, niti sam pokušavala da lažem. Tačka - napisala je Kajli, a onda se osvrnula na tekst.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#kyliejenner #kardashian

A post shared by King Kylie ? (@kayliejenner) on May 9, 2018 at 7:43am PDT

- Čak i stvaranje poreskih prijava koje su verovatno falsifikovane", to je vaš dokaz? Znači samo mislite da su falsifikovane? Kao šta zapravo čitam - napisala je Kajli i dodala:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

? #kyliejenner #kardashian #kimkardashian #kardashians #metgala

A post shared by King Kylie ? (@kayliejenner) on May 9, 2018 at 7:43am PDT