SADA JOJ PRETI ROBIJA Najmlađa milionerka na svetu zbog jezive laži ide u zatvor: Neviđeni skandal uzdrmao region!

Cela istina ugledala svetlost dana.

Kajli Džener
 Foto: Screenshoot Instagram

Kako prenose strani mediji, Kajli Džener (22) mogla bi da se suoči sa zatvorom, nakon što je na zvaničnom sajtu Forbsa objavljen tekst da tvrdnjama da uticajna lepotica više nije milijarderka.

"Ona je isplela mrežu laži o podacima kompanije", "naduvala je veličinu posla i uspeha", a ni u isplati poreza nije bila poštena, piše u tekstu koji je juče, 29. maja, objavio je Forbs.

"Lagala je o podacima kompanije i falsifikovala poreske prijave", naveo je Forbs, dodavši da je sve to uradila kako bi "dostigla status milijarderke".

"Dejli mejl" sada prenosi izjave poznatog advokata Jana Handzlika, koji kaže bi tvrdnje Forbsa "kraljicu karmina" mogle da uvale u ozbiljnu zakonsku nevolju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by King Kylie 🤍 (@kayliejenner) on

- Moja pretpostavka je da će, minimum, SEC (Komisija za razmenu hartija od vrednosti) započeti ono što oni zovu neformalnom istragom, a onda će možda to dostići nivo formalne istrage, koja će dovesti do sudskog poziva - rekao je.

- Ako Ministarstvo pravde odluči da ovo postane krivični slučaj... ako dođe do osuđujuće presude, to bi moglo da uključi i zatvorsku kaznu za sve osobe koje su odgovorne - naveo je bivši savezni tužilac.

- Ne znamo postoji li ovde nešto što nije vidljivo okom. Ali, uzimajući u obzir optužbe, sigurno postoji osnova da se sprovede istraga koja će možda da napreduje u izvršnu akciju i krivično gonjenje - kazao je Handzlik.

Kajli Džener se nakon teksta Forbsa oglasila na Tviteru, šokirana tekstom.

- Sa čim se ja budim... Mislila sam da je ovo ugledan sajt... Sve što vidim su brojne netačne izjave i nedokazane pretpostavke. Nikada nisam tražila nikakvu titulu, niti sam pokušavala da lažem. Tačka - napisala je Kajli, a onda se osvrnula na tekst.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#kyliejenner #kardashian

A post shared by King Kylie 🤍 (@kayliejenner) on

- Čak i stvaranje poreskih prijava koje su verovatno falsifikovane", to je vaš dokaz? Znači samo mislite da su falsifikovane? Kao šta zapravo čitam - napisala je Kajli i dodala:

- Ali ok. Blagoslovena sam, imam prelepu ćerku i uspešan biznis i ide mi perfektno dobro. Trenutno mogu da napravim listu od 100 stvari koje su važnije od utvrđivanja koliko novca imam - navela je Kajli i dodala da uopšte ne brine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

🥂 #kyliejenner #kardashian #kimkardashian #kardashians #metgala

A post shared by King Kylie 🤍 (@kayliejenner) on

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi