Niki
Foto: YouTube/Printscreen
Niki, Foto: Foto: YouTube/Printscreen

Ovogodišnja Evrovizija zvanično je otkazana zbog pandemije korona virusa, a tim povodom oglasila se i Niki de Džeger, poznatija kao Niki Tutorijals, holandska jutjuberka koja je trebalo da bude jedna od voditeljki ove manifestacije.

Kada je pre nešto više od mesec dana objavila da je trebalo da bude jedna od voditeljki, navela je da joj je to bio veliki san.

Niki je, inače, jedna od najvećih svetskih jutjub zvezda, a pod ucenom je priznala da je nekada bila muškarac i da je promenila pol.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

PISCES UNITE ♓️✨ what’s your sign? ??‍♀️ tutorial for this look up on my YouTube channel ?

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on Mar 3, 2020 at 1:10pm PST

 

Niki je proces promene pola počela već sa 14 godina, iste godine kada je počela da na Jutjubu snima mejkap tutorijale koji će je kasnije proslaviti.

- Kada pogledate moje prve snimke videćete da sam drugačija. Menjala sam se pred kamerama. Moj kanal mi je bio beg od zlih komentara i transfobije - rekla je.

Ceo proces promene pola završila je kada je imala 19 godina. Upravo zbog toga što je sa hormonskom terapijom počela rano, njena promena je danas gotovo neprimetna. Zbog toga je javnost bila iznenađena ovim priznanjem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

she’s a happy girl ?✨

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on Feb 24, 2020 at 1:14pm PST

Niki ima više od 13 miliona pretplatnika na svom Jutjub kanalu, a na Instagramu je prati više od 13,7 miliona ljudi. Šminkala je velike svetske zvezde poput Kim Kardašijan, Džesi Džej i Lejdi Gage.