Jedna od najlepših žena sveta, danas je sena svoje lepote (FOTO)

alo.rs/Noizz | vip 2017-11-06 17:28:50 2017-11-06 17:28:50

Godinama već Anđelina Džoli ne može da se pojavi ni na jednom događaju, a da ne krenu priče o tome kako je premršava.

Associated Press

Neki to komentarišu iz najbolje namere, jer se iskreno brinu za zdravlje glumice i rediteljke, ali većina ipak jedva čeka da uhvati priliku da je iskritikuje što malicioznije i zlobnije može, kao i svaku drugu slavnu ženu. Delovalo je kao da se stvar malo primirilila u poslednjih nekoliko meseci, ali ispostavilo se da se nije promenio stav ljudi - već dužina Anđelinine suknje.

Izgleda da je Anđelina Džoli usred svih tih ogavnih komentara, koji su u jednom trenutku prerasli u naslovnu stranu tabloida na kojoj je objavljeno da je glumica na samrti zbog anoreksije, rešila da prestane da daje medijima i zluradim ljudima povod za takve opaske i počela da se oblači... Čudno. Svi su primetili da je glumica u poslednje vreme sve češće u dugačkim, širokim, šljampavim i neuglednim haljinama, tunikama i mantilima - u odeći koja ne pokazuje koliko je mršava. I, naravno, od kako je počela tako da se oblači, prestali su i komentari.

A onda je Anđa rešila da je vreme da ponovo pokaže noge. Za jedan događaj u Los Anđelesu je obukla kratku crnu haljinu-džemper, koja otkriva kolena i deo butine.

Naravno, društvene mreže i tabloidi su eksplodirali od komentara o njenoj anoreksiji, o tome kako izgleda "kao kostur" i kako, kao takva, ne bi smela da bude uzor mladim ljudima, a posebno ne deci. I dok se u američkim tabloidima, koji su tokom razvoda otvoreno stali na stranu Breda Pita (muškarca, jelte) kuva neka nova izmišljena priča o tome kako Anđelina jedva hoda i ništa ne jede, Džoli ne daje ni pet para. Umesto toga, srećno se smeška, daje autograme i uživa u singl životu, sa svojom decom i prijateljima.

 

Expand player
Pogledajte više