Jedna od najlepših žena na svetu Bela Hadid zbog lajmske bolesti uvek mora da ima vremena za jednu stvar, koja bi mnogima teško pala (FOTO)

Nedavno, na društvenoj mreži Instagram pokazala je šta se dešava iza zatvorenih vrata – te da uvek mora da nađe vremena za infuziju, zbog bolesti koje ima

Bela Hadid
Bela Hadid, Foto: EPA/IAN LANGSDON

Belu Hadid još od 14. godine mučio je niz simptoma, a stanje joj se pogoršalo oko 18. Govoreći svojevremeno o lajmskoj bolesti, koja joj je na kraju dijagnostikovana 2012, prenose strani mediji, istakla je da svakodnevno oseća bar deset različitih stvari vezanih za ovu bolest, od koje boluje i njena majka Jolanda (poput mučnine, bolova u nogama, otežanog hoda…)

Nedavno, na društvenoj mreži Instagram pokazala je šta se dešava iza zatvorenih vrata – te da uvek mora da nađe vremena za infuziju, zbog bolesti koje ima.

Život s nekoliko hroničnih, autoimunih bolesti znači uvek nalaziti vremena za infuziju – potpisala je objavu Hadidova.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Nekad spavate po 12 sati, budite se kasno i ne možete da ustanete iz kreveta. Sve vas boli, ne možete da mislite trezveno, imate napade panike… Mnogi simptomi vas mogu baciti na kolena, a spolja se uopšte ne manifestuju, samo iznutra – objasnila je Jolanda na događaju „Global Lyme Alliance gala” 2016. godine.

Koliko je Bela otvorena po ovom pitanju, s druge srane, njena sestra nije. Ona, inače, ima Hašimoto sindrom.

Mislim da sam brzo odrasla, u porodici koja se borila sa svim ovim bolestima. Moja mama nije mogla da vozi, nekad i da ustane iz kreveta, tako da sam ja vodila brata u školu i spremala mu ručak. Grizla bi me savest nekad, pošto jedina to nisam imala pa nisam u potpunosti razumela kroz šta prolaze – priznala je za tamošnji „Elle” 2019, pa nastavila: Teško je kad vam cela porodica boluje, a vi ne znate šta da radite.

Bela je nedavno dobila i priznanje da se nalazi među Top 10 najlepših žena na svetu, koje lepotice su još na spisku pogledate OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi