Anđelina Džoli, Bred Pit
Shutterstock
Anđelina Džoli, Bred Pit

Shutterstock

Anđelina Džoli, Bred Pit, Foto: Shutterstock

Anđelina Džoli spremna je da priloži dokaze o porodičnom zlostavljanju u svojoj brakorazvodnoj parnici protiv bivšeg supruga Breda Pita, piše Dejli Mejl.

Dokumenti do kojih je došao portal The Blast navodno pokazuju da je glumica izjavila kako je spremna da da nove dokaze u prilog navodnom porodičnom nasilju koje se dogodilo tokom njenog dvogodišnjeg braka s Pitom.

Par ima zajedničku decu Medoksa, Zaharu, Paksa, Šilo i blizance Noksa i Vivijen, a na suđenju će se dogovarati o starateljstvu i finansijskim nadoknadama, zbog čega bi njihova najmlađa deca morala da svedoče na sudu ako roditelji na to pristanu.

Anđelina Džoli, Bred Pit

Shutterstock

Anđelina Džoli, Bred Pit, Foto: Shutterstock

Podsetimo, ubrzo nakon što je par podneo zahtev za razvod 2016. godine, otkriveno je da su Breda istraživali FBI i socijalne službe u Los Anđelesu, nakon vesti da je u privatnom avionu izvršio “verbalno i fizičko nasilje nad svojom decom”. Ipak, od tih optužbi je oslobođen.

U oktobru prošle godine brakorazvodna parnica je naišla na još jednu prepreku nakon što je glumica prekinula saradnju s jednim od svojih skupih advokatica.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

ruzmarin

19.03.2021 06:03

...pa je zato oma jaaaadnica išla snimat najcrnje filmove o jednom neposlušnpm narodu,kako jedu tuđu , ai svoju decu....zamisli...srbima.i što je najcrnje tu ima masa glumaca srba... eeee dođe đava po svoje