Irina Šajk u izdanju kakvom je do sada niste videli, za kombinaciju koju je manekenka ponela mnogi ne bi imali hrabrosti (FOTO)

Alo.rs/M.A. | vip 2021-02-20 22:27:04 2021-02-20 22:27:04

Jarko žuti, "tedi" kaput, koji više podseća na mekani i topli bademantil, podelio je američku javnost. Jedni su oduševljeni, dok su drugi zgranuti

EPA, Neil Naill

Odevna kombinacija Irine Šajk na meti je brojnih svetskih kritičara. Iako je nedavno za strane medije izjavila da želi da se igra stilovima i da su je pandemija korona virus i izolacija naterale da modu gleda iz jednog sasvim drugog ugla.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by celebsquat✨ (@celebsquat)

- Pre pandemije sam oblačila običnu, udobnu garderobu, ali sada mi nedostaju zabave i događaji, pa želim da se zabavim uličnim stilom. U mom garderoberu ima toliko različite odeće. Kad krenem u šetnju, obučem nešto crno u osnovi, a preko oblačim nešto u jarkim bojama. To može da popravi raspoloženje na nekoliko niova - navela je Irina, koja se zaista u proteklih nekoliko meseci mogla videti na ulicama u prilično neobičnim kombinacijama. Ali čini se da je ova poslednja pobedila!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @favoritecelebstyles

I zaista, to što je naumila, zgodna i lepa manekenka je počela i da pokazuje na ulicama Njujorka. Mogli smo je videti u raznim koloritima, kako uklapa trenerke i skupocene tašnice, a njeno poslednje pojavljivanje sve je ostavilo bez reči.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Stilo (@stilo_es)

Jarko žuti, "tedi" kaput, koji više podseća na mekani i topli bademantil, podelio je američku javnost. Jedni su oduševljeni, dok su drugi zgranuti.

Expand player
Pogledajte više