Merjem Uzerli
Screenshot Youtube
Merjem Uzerli

Screenshot Youtube

Merjem Uzerli, Foto: Screenshot Youtube

Popularna turska glumica Merjem Uzerli, koju je domaća publika upoznala kroz seriju "Sulejman Veličanstveni", nedavno je objavila fotografiju sa Dženifer Lopez.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Iako je skupila mnogo kometara, nisu svi komentari bili u njenu korist, obzirom na to da su je pojedini pratioci žestoko iskritikovali.

Merjem Uzerli

Insatgram/meryemuzerlimeryem

Merjem Uzerli, Foto: Insatgram/meryemuzerlimeryem

Merjem i Dženifer fotografisale su se posle pevačicinog koncerta u Turskoj, a nakon toga glumica je dobila mnogo negativnih komentara na račun svog izgleda poput: "Merjem, potpuno si uništila lice", "Promeni frizera, šta je sa tobom", "Dženifer koja je 15 godina starija izgleda bolje od tebe", glasili su neki od maliciznih komentara.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on Aug 6, 2019 at 11:34pm PDT

 

S druge strane, bilo je i onih koji su bili oduševljeni susretom dve zvezde.

Pripreme za dolazak Dženifer Lopez trajale su ČAK GODINU DANA! Imala je specijalne uslove, a tražila je i recept za poslasticu koju Srbi obožavaju!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 10.08.2019. 13:10 Oprema je stigla u 10 kamiona! Dženifer Lopez, Foto: Profimedia Holivuska diva Dženifer Lopez održala je koncert u Antaliji, a prema pisanju turskih medija ona je u to letovalište stigla sa 230 kofera i ekipom od 90 ljudi.

 

"Dve prekrasne zvezde", "Previše lepote na jednoj fotografiji", "Hurem najbolja si", napisali su zadovoljni obožavatelji.

Merjem Uzerli

Screenshot Instagram

Merjem Uzerli, Foto: Screenshot Instagram

Podsetimo, pre nekoliko meseci glumica je objavila fotografiju iz detinjstva koja je izazvala burne reakcije, a mnogi su prokomentarisali da je preterala sa operacijama.

Pogledajte BONUS video:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!