Kim Katral danas
Profimedia
Kim Katral danas

Profimedia

Kim Katral danas, Foto: Profimedia

Kim Katral, koja se proslavila 1998. godine kao Samanta Džouns u hit seriji "Seks i grad", otkrila je zašto nikada nije postala majka.

Glumica je iskreno govorila o toj temi u jednom podkastu i iznenadila objašnjenjem. Kim je, naime, istakla da je odlučila da nema decu upravo zbog "Seksa i grada".

Kaže da je veliki uspeh doživela kada je imala 41 godinu, u vreme kada su mogućnosti za zrelije žene bile ograničene u glumačkom svetu.

- Moj partner i ja uvek bismo morali biti slobodni da imamo se*s u određeno vreme. Nije bilo načina da se to uradi u zdravom, emocionalnom, pa čak i fizičkom stanju sa rasporedom snimanja od 19h - rekla je Kim.

Kim Katral

Instagram/kimcattrall

Kim Katral, Foto: Instagram/kimcattrall

- Takođe sam imala 41 godinu i mislila sam da moram da donesem tu odluku za svoje dobro. I volim da radim, posao mi je bio prolaz u svet nezavisnosti i slobode i obrazovanja - dodala je.

Inače, u medijima se mnogo pisalo da je Kim kriva što nije snimila treći deo filma "Seks i grad" zbog svađe sa Sarom Džesikom Parker, ali nije želela direktno da kaže da li je to pravi razlog.

- Sećam se da je na društvenim mrežama bilo puno tuge, jer nisam želela da snimam treći deo i bilo je neverovatno. Ljudi su mi pisali: "Radim u banci i ne volim tog i tog kolegu i ne volim radno vreme. Ne volim svoj posao, ali ja to radim, a onda i ti snimaš tu ulogu". Toliko bede - rekla je jednom glumica.

Seks i grad

Profimedia

Seks i grad, Foto: Profimedia

Kim je godinama u vezi sa Rasel Tomasom i često ističe koliko je sjajan čovek.

Inače, glumica iza sebe ima tri neuspela braka. Prvi put je uplovila u bračnu luku 1977. godine sa Lerijem Dejvisom, ali dve godine kasnije njihov brak je poništen. Kim je uspela da malo duže održi u životu svoj drugi brak, pa se udala 1982. godine i ostala u njemu dugih sedam godina.

PROČITAJTE JOŠ