Glumica pomogla u borbi protiv korone! Donirala kompletnu medicinsku opremu! (FOTO)

Alo.rs/M.P. | vip 2020-03-30 12:28:33 2020-03-30 12:28:33

Mnogi ostali bez reči!

Youtube/printscreen

Španska glumica Penelope Kruz i njen suprug Havijer Bardem oduševili su sve humanim gestom kojim su pomogli mnogim bolnicama u borbi protiv korona virusa.

Naime, Penelope je podelila fotografiju sa svojim pratiocima na Instagramu, te obavestila sve da su ona i njen suprug uspeli u svojoj nameri da pomognu kupovinom svari bolnicama u borbi protiv korona virusa, a koje su trenutno najpotrebnije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Good morning! @hunterandgatti

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on Feb 25, 2020 at 12:59am PST

- Nakon mnogo dana koje smo proveli da na razne načine pronađemo, kupimo i doniramo medicinsku opremu koja je u ovom trenutku preko potrebna, Havijer i ja smo konačno uspeli. 

Zahvaljujući logističkoj pomoći kompanije Inditex uspeli smo da kupimo 100.000 nitrilnih rukavica i 20.000 maski tipa FFP2, koje su pristigle u bolnicu La Paz u Madridu.
Čak i uz ogromne poteškoće u pribavljanju i uzimanju tako osnovnih zdravstvenih stvari do bolnica, nadamo se da ćemo uskoro moći da doniramo i druge materijale koji su toliko neophodni u ovoj krizi. Zahvaljujemo se svim anonimnim herojima koji koji rizikuju sopstveno zdravlje zarad brige i lečenja svih nas. Hvala - napisala je Penelope.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

After days of searching for a way to locate medical supplies that are urgently needed in these difficult times so that we could buy them and donate them to hospitals, Javier and I finally found a source. Thanks to the logistic help of Indetex, we have been able to buy 100.000 Nitrilo gloves and 20.000 surgical FFP2 masks ,which arrived today in La Paz hospital In Madrid. Even with the enormous difficulties that obtaining these essential sanitary materials and getting them to their destination present, we are hoping to be able to donate more supplies, so essential in these critical times, in the coming days. Our gratitude goes out to all the anonymous heroes and heroines who risk their own health to help cure and maintain the health of us all. Thank you!!! ?❤️

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on Mar 27, 2020 at 5:26am PDT

Njen gest je naišao na veliki broj pohvala i zahvaljivanje, a nadamo se da će njenim primerom biti povučene i ostale javne ličnosti, te da će se priključiti da donacijama pomognu onima kojima je najpotrebnije u borbi protiv korona virusa.

 

Expand player
Pogledajte više