Demi Mur
Screenshot Youtube
Demi Mur

Screenshot Youtube

Demi Mur, Foto: Screenshot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

 

Detalji koji su najviše šokirali, ali i potresli javnost jesu dve strašne stvari koje je mlada Demi preživela zbog majke.

Naime, kada je bila dete, njena majka se predozirala i mala Demi je bila prisiljena da joj prstima čupa tablete iz grla.

Demi Mur

Shutterstock

Demi Mur, Foto: Shutterstock

Kada je imala samo 15 godina, majka je dopustila da Demi siluje jedan muškarac. Nakon gnusnog čina, dao je njenoj majci oko 400 dolara i pitao devojku: Kakav je osećaj biti prodat?

Demi Mur

Shutterstock

Demi Mur, Foto: Shutterstock

 

"To je bilo silovanje i odvratna majčina izdaja", napisala je glumica u šokantnoj biografiji. Ubrzo nakon toga, Demi je napustila majčinu kuću i sama se otisnula u svet. Tada su za nju krenuli bolji dani.

Glumica objavila fotografiju koja je uznemirila javnost! Donji deo slike nije za osetljive oči, ono što se vidi će vas pogoditi pravo u srce!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 09.09.2019. 12:48 Ovako izgleda borba protiv multipleskleroze! Selma Bler, Foto: Printscreen Youtube Glumica Selma Bler je objavila fotografiju koja na moćan način opisuje kroz šta prolazi. Nakon što se podvrgla tretmanu o kom ne želi puno govoriti, Selma Bler je ostala bez kose, a sad je fotkom na kojoj pozira bez donjeg veša odlučila da označi "početak svog puta prema oporavku".

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!