Glumica otkrila jezive detalje svog detinjstva! Majka joj se predozirala, rukama joj čupala tablete iz grla!

Alo.rs/ B.Z. | vip 2019-09-24 19:15:15 2019-09-24 19:15:15

Nedavno je priznala da je silovana sa samo 15 godina, a sada je otkrila još gnusnih detalja!

Screenshot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

 

Detalji koji su najviše šokirali, ali i potresli javnost jesu dve strašne stvari koje je mlada Demi preživela zbog majke.

Naime, kada je bila dete, njena majka se predozirala i mala Demi je bila prisiljena da joj prstima čupa tablete iz grla.

Kada je imala samo 15 godina, majka je dopustila da Demi siluje jedan muškarac. Nakon gnusnog čina, dao je njenoj majci oko 400 dolara i pitao devojku: Kakav je osećaj biti prodat?

 

"To je bilo silovanje i odvratna majčina izdaja", napisala je glumica u šokantnoj biografiji. Ubrzo nakon toga, Demi je napustila majčinu kuću i sama se otisnula u svet. Tada su za nju krenuli bolji dani.

Glumica objavila fotografiju koja je uznemirila javnost! Donji deo slike nije za osetljive oči, ono što se vidi će vas pogoditi pravo u srce!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 09.09.2019. 12:48 Ovako izgleda borba protiv multipleskleroze! Selma Bler, Foto: Printscreen Youtube Glumica Selma Bler je objavila fotografiju koja na moćan način opisuje kroz šta prolazi. Nakon što se podvrgla tretmanu o kom ne želi puno govoriti, Selma Bler je ostala bez kose, a sad je fotkom na kojoj pozira bez donjeg veša odlučila da označi "početak svog puta prema oporavku".

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

Expand player
Pogledajte više