NOVA SERIJA AUTORA "LA CASA DE PAPEL" Glavnu ulogu igra zvezda “Seranovih”! (FOTO/VIDEO)

Serija nosi naziv "Sky rojo".

La kasa de papel
La kasa de papel, Foto: Printcreen/Youtube

Autori popularne serije “La casa de papel” su pripremili novo ostvarenje. Nastavili su da se drže žanra akcionog trilera, ali će se nova serija znatno razlikovati od prethodne.

La kasa de papel
La kasa de papel, Foto: Printcreen/Youtube

Novo ostvarenje nosi naziv “Sky Rojo” (Crveno nebo). Ester Martines i Aleks Pinja, autori serije, već godinama sarađuju, ali im je popularnost širom sveta donela serija “La casa de papel”. Sada sa serijom “Sky Rojo” donose priču o tri prostitutke koje pokušavaju da se otarase svog makroa.

Najavljuju mnogo mračnije i brutalnije ostvarenje od prethodnog, ono ima zadatak da prikaže mračan svet Španske društvene scene. Epizode, kako je najavljeno, izlaze 19. marta ove godine. Serija će se sastojati od dve sezone, od kojih će svaka imati po osam epizoda koje traju pola sata.

La kasa de papel
La kasa de papel, Foto: Printcreen/Youtube

Domaćoj publici če biti zanimljiva činjenica da glavnu ulogu u seriji “Sky Rojo” igra glumica Veronika Sanćes. Veronika je postala poznata zahvaljujući ulozi Eve u seriji “Seranovi”.

Pored nje,glavne uloge igraju i Jani Prado i Lali Esosito. Bitnu ulogu igra i glumac Asijer Ećeandija, poznat po ulozi Benija u seriji “Korak napred”, kao i Migel Anhel Silvestre. Silvestre je bio zvezda serija “Silikonske lepotice”, “Sense8” i “Narcos”, a pojaviće se i u poslednjoj sezoni serije “La casa de papel”.

Saznajte OVDE koji glumac jede komad živog mesa.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi