Suzan Bojl
Printscreen / Youtube
Suzan Bojl

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

Žena koja je svojim nastupom izazvala divljenje čuvenog sudije Sajmona Kauela u najpoznatijem talent šou programu, ovih dana uživa u životu daleko od očiju javnosti. Na samom početku karijere, kada je oduševila ceo svet izvedbom pesme "I Dreamed A Dream", bilo je očigledno da je u pitanju krhka i osetljiva žena koja je celog života imala želju da pokaže svoj talenat.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Susan Boyle (@susanboylemusic)

Vrtoglavi uspeh koji je ostvarila, ipak, nije joj doneo zadovoljstvo koje je priželjkivala. Tim profesionalaca napravio je od nje "zvezdu" uz pomoć šminke i firmirane garderobe, pa se nekada zapuštena domaćica odjednom pretvorila u nekoga ko ona, prosto, nije bila.

Propratna slava koja je usledila kako je takmičenje odmicalo uticalo je na njeno mentalno zdravlje. U finalu emisije, kada nije pobedila iako su svi to prognozirali, Suzan je doživela nervni slom i morala je neko vreme da provede u bolnici.

 Suzan Bojl

printscreen

Foto: printscreen

Nikome, naizgled, nije bilo jasno zašto se ovo dogodilo, iako je mesecima unazad vođena tabloidna kampanja protiv Bojlove: vodeći "žuti" listovi u Velikoj Britaniji takmičili su se u tome ko će pronaći "prljaviji" detalj iz njenog privatnog života. Tako su na površinu isplivale informacije da je vlasnica moćnog glasa u školi bila maltretirana, da je imala poteškoća u učenju i, "najzanimljivije" od svega - bila je nevina.

Taj detalj dao je nekim muškarcima ideju da joj se javljaju i nude svoju "pomoć".

Kada je takmičenje završeno, Suzan je objavila osam studijskih albuma, ali se u potpunosti povukla iz javnog života. Iako je zaradila ogromno bogatstvo, i dalje živi u svojoj skromnoj kući u Škotskoj, koja joj je bila dom mnogo pre nego što je postala poznata celom svetu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Darko

15.11.2020 18:13

Jel joj je neko razvalio junfer?