Evo kojom metodom se leči Novakova žena

M. Antonijević | vip 2017-11-20 17:16:48 2017-11-20 17:16:48

Poznato je da je Jelena Đoković pobornik zdravog načina života, što podrazumeva ne samo ishranu i kozmetiku već i oslobađanje od nagomilanog stresa.

Profimedia

Kako VIP magazin ekskluzivno saznaje, supruga Novaka Đokovića, koja je majka trogodišnjeg Stefana i dvomesečne Tare, opredelila se da svoju psihu i organizam dovede u ravnotežu pomoću Bahovih kapi, koje spadaju u alternativne metode lečenja.

- Iako svi misle da je Jeleni lako u životu, činjenica je da ona ima mnogo obaveza i problema sa kojima mora da se nosi. Pre svega, kao i svaka žena koja ima malu decu, konstantno je umorna i fizički i psihički, a sada je i Novak van terena zbog povrede i ona pokušava da mu pomogne da što pre ojača i ponovo počne da pobeđuje.

Osim toga, dodatni pritisak stvara činjenica da je cela porodica konstantno pod lupom javnosti - otkriva naš sagovornik blizak porodici Đoković i dodaje da se Jelena za Bahove kapi odlučila radi prevencije.

- Ona je, na sreću, zdrava, ali svesna je da bi neprestana napetost i žongliranje brojnih obaveza mogli negativno da se odraze na njeno zdravlje, tako da je rešila da se na vreme pobrine za to. Dosta je čitala na tu temu i odlučila je da proba Bahove kapi, čije se delovanje zasniva na uspostavljanju unutrašnje mentalne i emotivne ravnoteže, jer upravo njeno nepostojanje dovodi do sklonosti povredama i razboljevanju. Stvar je u tome da se tim kapima, koje su zapravo cvetne esencije, tretiraju osećanja kako bi čovek mogao da razvije sve svoje potencijale.

Za promenu treba bar 15 dana

- Bahove kapi pokrivaju sva moguća negativna emotivna stanja u kojima čovek može da se nađe, kao i neraspoloženje. One nam pomažu da prevaziđemo prepreke. Radeći na takvim stanjima, rešavamo i nedostatak koncentracije i to je put ka harmoniji. Što se tiče vremena delovanja kapi, svako je poseban slučaj i prave se individualne kombinacije. Samim tim, svako odreaguje na kapi u različitom vremenskom periodu. Kod akutnih stvari mogu vrlo brzo da deluju. Kapi ne deluju na fizičke manifestacije problema, usmerene su na naša negativna raspoloženja. Kod nekoga deluju za dan, kod nekoga za nedelju dana, ali optimalno vreme kada se treba primetiti neki vid promene je 15 dana - rekla je za magazin VIP Vesna Stojanović, predsednica udruženja „Bahove cvetne esencije“.

 
Pošto se informisala o delovanju Bahovih kapi, Jelena je stupila u kontakt sa jednim od ovlašćenih praktičara, koji joj je, nakon što ga je detaljno upoznala sa svojim raspoloženjem i stilom života, prepisao nekoliko preparata.
- Praktičar je utvrdio da Jelena treba da pije kapi namenjene onima koji pate od straha, nesigurnosti i preosetljivosti. Ona je daleko od depresije, ali Bahove kapi upravo i služe tome da uklone neravnotežu koja dovodi do sklonosti ka bolesti. I zaista, ubrzo nakon što je počela da primenjuje terapiju, počela je da se oseća mnogo opuštenije - kaže naš sagovornik, a potvrdu njegovih reči pronašli smo i na Instagram nalogu Đokovićeve, gde se na jednoj od slika na njenoj radnom stolu vide upravo bočice Bahovih kapi. Na fotografiji je Jelena nasmejana i izgleda veoma zadovoljno, tako da terapija očigledno deluje.

 

Pročitajte još:

 

Expand player
Pogledajte više