Leticija Kalderon, Esmeralda
Printscreen
Leticija Kalderon, Esmeralda

Printscreen

Foto: Printscreen

Sećate se meksičke sapunice "Esmeralde", slepe devojke koja je u porodilištu zamenjena muškom bebom, misleći svi da je mrtva? Glavnu glumicu Esmeraldu glumila je Leticija Kalderon koja je baš tada kao 29-godišnjakinja doživela vrhunac svoje karijere.

PROČITAJTE JOŠ:

Leticija danas ima 51. godinu i priznaje da se tokom snimanja poznate sapunice borila sa zavisnošću od kokaina. Osvestila se onda kada joj se najbolja druagrica predozirala i umrla na rukama.

"Bila sam mlada, na vrhuncu karijeru, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost me je mogla koštati života", rekla je u intervjuu za jednu meksičku emisiju.

Leticija Kalderon, Esmeralda

Printscreen

Foto: Printscreen

Glumica je bila u dva braka, a iz drugog s advokatom Huanom Koladom (57) ima blizance Lućijana i Karlosa. Kada se porodila 2005. godine uzela je dužu pauzu kako bi se posvetila sinovima, naročito mlađem Lućijanu koji se rodio sa Daunovim sindromom.

"Ovo je najbolji dan za mene, dan prave ljubavi, volim svog Lućijana", napisala je u objavi glumica na Svetski dan osoba sa Daunovim sindromom.

Leticija Kalderon, Esmeralda

Printscreen

Foto: Printscreen

Kalderon je ispričala kako je na nju sin jako uticao i da nikada nije sebe pitala "zašto ja", kao što to čini većina roditelja kada sazna dijagnozu svog deteta.

"Vidim kako je fantastičan i polaskana sam što je moj sin", zaključila je Kalderon.

Porodila se Tamara Dragičević! Sinu dali pravo SRPSKO ime!

AUTOR: Blic/R.J. DATUM I VREME: 14.08.2019. 18:47 Ceo dan primaju čestitke... Foto: E-Stock Glumica Tamara Dragičević porodila se danas i na svet donela drugo dete, sina, kojem su ponosni roditelji dali ime Lazar. Naime, mama i beba dobro se osećaju, a osim Tamare i Petra, dečaku se najviše obradovala ćerka Staša koju je par dobio krajem 2016.

BONUS VIDEO:

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!