Entoni Hopkins
Printcreen/Instagram
Entoni Hopkins

Printcreen/Instagram

Entoni Hopkins, Foto: Printcreen/Instagram

Glumac Entoni Hopkins je pored glumačke slave imao i veliki porok – alkohol koji mu je unazadio karijeru i zbog čega je kako kaže, napravio mnoge greške u životu koje se ne mogu ispraviti.

U razgovoru za „Sunday Times”, glumac je priznao da se kaje i objasnio da se okrenuo alkoholu kao mladić, jer se osećao krivim i duboko posramljenim zbog sreće u glumi.

Prisećajući se svojih početaka, Hopkins je govorio da je piće za njega „odličan način odjave”.

– Zato sam to i radio. U sebi sam imao neobične sukobe, nisam se dobro osećao u svojoj koži. Osećao sam se krivim i posramljenim, smatrao sam kako nisam dostojan sreće koju sam imao kao glumac – ispričao je Entoni, prenosi „Daily Mail”

Hopkins je skupio hrabrosti i priznao kako se često opijao „do smrti”, ali da se 1975. izbavio iz kandži alkohola i da je već 46 godina trezan.

– Kada sam zatražio pomoć i shvatio kako nisam sam, da postoji hiljadu ljudi poput mene, svi moji strahovi počeli su da nestaju. Bilo je gotovo s opijanjem. Život mi se od tada sam popravio – ispričao je glumac pa dodao:

– Pre 46 godina postavio sam sebi pitanje želim li živeti ili umreti. Rekao sam da želim da živim. Odjednom je došlo olakšanje i moj život bio je neverovatan.

PROČITAJTE JOŠ: