MLADA I LEPA! Džoni Dep uhvaćen sa NOVOM DEVOJKOM u centru Beograda! Nećete verovati KO je u pitanju! (FOTO)

Džoni Dep trenutno boravi u Beogradu gde snima kadrove za film "Minamata".

Džoni Dep Pirati sa Kariba
Foto: Profimedia

Džoni Dep je pre nekoliko nedelja je viđen kako se ukrcava na avion u Nici ka Beogradu, okružen svojom uobičajenom pratnjom, ali ovog puta je tu bila i mlada i veoma atraktvna žena!

 

Džoni Dep trenutno boravi u Beogradu gde snima kadrove za filam "Minamata". On je u srpskoj prestonici fotografisan sa ovom još uvek nepoznatom devojkom, dok se ljube.

Postoje dve slike sa seta koji se održao 28. januara, ali su te slike postale dostupne tek danas. Kako se šuška, ona je njegova devojka.

Prelepa je, prirodna. Mlada je, naravno! Da li je neko uopšte očekivao da se Džoni Dep smuva sa nekim njegovih godina? Ili čak godina Vanese Paradi? Vanesa je, inače, imala 40 godina kada su se oni rastali. Džoni verovatno neće ponovo biti sa nekim ko ima 40 godina dok on sam ne bude imao 80, što je za 25 godina. Pa, ko god ta osoba bila, ona trenutno ima 15 godina, pišu na sajtu laineygossip.com

 

Kako god, priča još uvek nije uzela maha, ali će verovatno za par sati ove slike biti svuda, pa ćemo možda i saznati identitet devojke. Jedva čekamo da saznamo koliko je i da li je Džoni posvećen ovoj devojci! Da li ga je ona izvukla iz očaja, da li je ponovo pronašao svoju svrhu u svetu, da li je ponovo počeo da veruje u mogućnosti koje život pruža nakon što mu je Amber Herd uništila veru u ljudskost, jer je imala drskost da ne prihvati nasilje u braku, saopštavaju na sajtu laineygossip.com

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi