Džoni Dep
Profimedia
Džoni Dep

Profimedia

Džoni Dep, Foto: Profimedia

PROČITAJTE JOŠ:

 

Producenti filma „Minamata“ angažovali su veliki broj Srba na snimanju za razne potrebe, od poslova u organizaciji, logistici, obezbeđenju do statista na samom setu. Kako kaže izvor za „Alo!“, koji je angažovan na snimanju filma, a koji je iz razumljivih razloga insistirao na anonimnosti, svako od njih se zakleo na apsolutnu ćutnju.

- Ako se pojavi bilo kakva fotka sa seta, kazna je 2.000 evra! Niko nije lud da rizikuje da mu se tolike pare izbiju iz džepa, naročito kad se na ovakvom filmu dobro zarađuje - priča naš izvor, koji u prvom trenutku nije želeo da prizna kolika je cifra, ali je na kraju ipak priznao.

Džoni Dep

Profimedia

Džoni Dep, Foto: Profimedia

Inače, snimanje na Balkanu se polako privodi kraju, pa će već za dva dana sve biti gotovo. Džoni Dep, koji u „Minamati“ tumači lik fotografa Vilijama Judžina Smita, poprilično je uzburkao Beograd svojom posetom. On je u prestonici boravio u hotelu u kojem niko nije mogao da mu priđe, jer je njegov penthaus imao poseban ulaz kroz garažu. Takođe, osoblje hotela nije smelo da ima nikakav kontakt s holivudskom zvezdom jer je Dep sa sobom poveo čitav svoj tim - od kuvara, stiliste, obezbeđenja, pa do konobara i posluge.

Ipak, i pored svih mera obezbeđenja, Dep je izlazio u grad, viđen je u brojnim kafanama i pohvalio se kako mu je boravak u Beogradu baš prijao.