"ZLOĆA" KOJU SU SVI VOLELI! Džoan Kolins se udavala pet puta, uvek je znala kako da udovolji sebi, a njene životne mudrosti, mora znati svaka žena koja drži do sebe!

Uvek je lično zadovoljstvo stavljala na prvo mesto, a evo i zašto!

Džoan Kolins
Foto:Instagram printscreen

Glumica Džoan Kolins je jedna od retkih glumica, koju je publika zavolela u ulozi negativke. Poznata je njena uloga Aleksis u seriji "Dinastija", koja je i kod nas bila popularna osamdesetih. Neki su ovo ime i koristili kao sinonim za zlo. Ipak, glumica je više puta dokazala da je totalno drugačija od lika koji je tumačila.

Udavala se čak pet puta u beznadežnoj potrazi za ljubavlju, ali joj nije polazilo za rukom da postane centar sveta nekog muškarca, bar ne u početku, uprkos njenim kvalitetima i fizičkim atributima. Takođe je poznata i kao veoma požrtvovana i predana majka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daniel Meyer (@francoismeyer76) on

Ove godine, procurela je vest da će se Aleksis pojaviti u najnovijoj sezoni popularne serije Američka horor priča u kojoj je veliku popularnost ponovo doživela još jedna zavodnica u godinama - Džesika Lang.

Pre par dana tačnije 23. maja napunila je 85. godina, ali je vitalnost i dobar izgleda nisu napustili. Ovom prilikom sa vama delimo, nekoliko životnih mudrosti koje je podelila, a koje mogu poslužiti kao vodič za mnoge mlade žene.

"Godine su samo broj, totalno irelevantan. Osim ako niste boca vina."

"Živimo u društvu koje zahteva instant-rešenja. Previše debeli? Idite na liposukciju. Tanka kosa? Nabavi ekstenzije. Imate bore? Pravac kod kozmetičara na najnoviji i najefikasniji tretman. Sve su to prevare za nesigurne žene, a na kojima zarađuju lukavi konglomerati."

"Pokažite mi osobu koja nikad nije napravila grešku i videćete da ona nikada ništa nije postigla u životu."

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Pury Oliveira Costa (@purycosta) on

 

"Pokušavam da pamtim brojeve telefona, tako vežbam memoriju. Ako se ne trudiš da koristiš mozak, brzo ćeš ga i izgubiti."

"Ne znam koliko puta sam rekla ne rijaliti programima. Zvali su me u "Velikog brata", "Ples sa zvezdama", ali nema šanse. Ne zanima me da virim u tuđe dnevne sobe, pa ne puštam neznance u moju."

"Nakon pet muževa, čovek bi rekao da sam naučila nešto o braku. Slaba vajda."

"Moja majka je bila sjajna domaćica. Požrtvovana i krotka. Sve što savršena žena treba da bude i što sam odlučila da ja ne želim i nikada neću biti."

"Ako ti je život kiseo, napravi limunadu."

"U životu sam uvek stavljala lično zadovoljstvo i entuzijazam na prvo mesto:"Draga, ako nisi zadovoljna nikome nisi dobra."

Džoan Kolins
Foto: Profimedia

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi