Demi Lovato
Printscreen/Instagram
Demi Lovato

Printscreen/Instagram

Demi Lovato, Foto: Printscreen/Instagram
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Oct 1, 2020 at 5:50pm PDT

Ispričala je kako je sklonost ženama otkrila davno, kad je pogledala scenu vrućeg poljupca između "Bufi ubica vampira" Sare Mišel Gilar i njene partnerke sa seta Selme Bler u filmu "Okrutne namere" i da je za nju to bilo otkrovenje, trenutak u kojem je shvatila kako bi i ona takođe želela da to proba.

Demi Lovato

Printscreen/Instagram

 Foto: Printscreen/Instagram

- Bila sam tada vrlo mlada i definitivno nije trebalo da gledam taj film u toj dobi, ali jesam. U trenutku kada je naišla scena sa njih dve i trenutak u kojem sede na pokrivaču u parku, a onda i poljubac koji su podelile, pomislila sam - ma čekaj malo, stvarno mi se to sviđa. Želim to da probam - izjavila je.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Aug 4, 2020 at 1:16pm PDT

 - Ne vidim ničeg lošeg u eksperimentiranju. Odlučila sam izaći javno. To je prvi put da su to čuli i neki od članova moje porodice. Postala sam hrabrija, jača, i jednostavno mi je bilo mučno sakrivati svoju pravu prirodu - rekla je Demi.

Podsetimo, Demi i Maks obelodanili su javnosti svoju vezi pre svega šest meseci, a četiri meseca kasnije su se verili. Pevačica koja je od detinjstva patila od depresije i suicidnih misli, javno je davala do znanja da se nikada u životu nije osećala srećnije i voljenije, čak je kupila i venčanicu, a onda je sve šokirao njihov nagli raskid. Izvori bliski paru rekli su tada za američke medije kako je za pucanje veze najviše bila kriva njihova fizička razdvojenost zbog poslovnih obaveza.

Pročitajte još: