Dejvid Geta
Profimedia
Dejvid Geta

Profimedia

Dejvid Geta, Foto: Profimedia

Dejvid Geta, jedan od najuspešnijih muzičkih producenata sveta i apsolutna DJ zvezda, značajno će smanjiti broj svojih nastupa od iduće godine. U pitanju je nešto što je Geta godinama najavljivao kroz intervjue, a od iduće godine počeće i da sprovodi u delo. Iako godišnje dobije više stotina ponuda koje se samo po jednom nastupu kreću odpola, pa neretko i preko milion dolara, Geta će u 2020. van Ibice, gde će provoditi leto, svirati samo jedan do dva festivala mesečno.

U pitanju je odabrana grupa najvećih festivala sveta na kojima će, kao i uvek dosad, biti apsolutni hedlajner i čija publika će dobiti ekskluzivitet u odnosu na stotine drugih događaja širom planete.

- Prosto je preterano. Neću da lažem, gotovo svakog dana sam u nekom drugom gradu. A to je previše - priznao je nedavno Geta u intervjuu i dodao:

dejvid geta

Promo

dejvid geta, Foto: Promo

- Zapravo je to prilično ludo jer sam u celoj karijeri otkazao samo dva nastupa, i oba puta je to bilo zbog aviona. Nema veze da li sam bolestan, da li imam groznicu i tresem se doslovno, kada se popnem na binu, sve to samo nestane.

I pored toga, publika širom sveta želi uživo da gleda spektakularan šou autora najvećih svetskih hitova kao što su "Titanium", "The World is Mine", "Say My Name" i desetina drugih, ali Parižanin planira da svoje naredno leto uglavnom provede na Ibici, uz raspored koji mu i pored planova u studiju, i dalje omogućava doslovno stotine slobodnih dana, rezervisanih uglavnom za njegovu decu, ćerku Endži i sina Tima.