Tom Henks
Printscreen / Youtube

 

 

 

Tom Henks

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

 

"Osećam se kao da sam poznat", uzviknuo je dečak iz Kvinslenda Korona De Vres, 8, u videu Rojtersa nakon što je poklon primio od svog heroja.

Glumac i poznati entuzijasta pisaćih mašina proveo je više od dve nedelje izolovan sa suprugom Ritom Vilson prošlog meseca u Australiji, nakon što je testiran pozitivnost na COVID-19.

Tom Henks

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

Kada je dečak čuo za bolest dvostrukog oskarovca, napisao je: "Jesi li dobro?" Prepiska je bila početak njihovog prijateljstva. U srdačnom pismu, emitovanom na kanalu 7 u Australiji, De Vres je tragično otkrio da su ga njegovi školski drugovi nazvali "koronavirusom" zbog bolesti COVID, zbog čega je bio "tužan i ljut."

Holivudska ikona je dodala: "Ti si jedina osoba za koju sam ikada znao da ima ime Korona - poput prstena oko sunca, krune."

Zatim, da bi još više podigao raspoloženje žrtve zlostavljanja, Henks je poklonio De Vresa pisaći instrument koji je nosio njegovo jedinstveno ime. „Mislio sam da će ti ova pisaća mašina odgovarati,“ napisao je, veselo dodajući, „Iskoristi je da mi pišeš. "

Tom Henks

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

"P.S. Imaš prijatelja sada! " zvezda je napisala u vezi sa besmrtnom linijom koju je izgovorio njegov lik Vudi u "Priči o igračkama".

Nepotrebno je reći da je De Vres bio presrećan zbog Henksovog odgovora.

"Rekao je da sam mu prijatelj", rekao je obradovan.

"Uskoro ću vam pisati", rekao je dok je udarao po istoimenoj pisaćoj mašini.