MOĆNA LEPOTICA Da li se sećate Valide iz "Sulejmana Veličanstvenog"? Danas ima 76 godina i morate da je vidite u golišavom izdanju! (FOTO)

Kao vino...

Majka Sultanija
Foto: YouTube/printscreen

Zvuči potpuno nestvarno da turska glumica Nebahat Čehre, koju smo gledali u seriji "Sulejman Veličanstveni" u ulozi majke sultanije, ima 76 godina. Svojim izgledom, linijom, modnim stilom i pre svega veselim duhom ni po čemu ne odaje da je u osmoj deceniji života.

U seriji “Sulejman Veličanstveni” dopao ju je lik moćne žene, odgovorne majke koja vuče porodične konce kad je najpotrebnije. A čini se da glumica ima jednako snažan karakter i kad se kamere ugase. 

Majka Sultanija
Foto: YouTube/printscreen

"Biti samostalna žena ima svojih prednosti i nedostataka. Moraš se ponekad praviti snažna i onda kad si iznutra slomljena, ali u današnjem svetu, da bi opstao, moraš bit jak. To sam osetila i sama kad sam na 20 godina izašla iz filmske industrije. Bila je to moja želja, ali ljudi su zaboravili da sam postojala iako sam pre toga snimila brojne filmove", rekla je Nebahat u jednom intervjuu.

Rođena je 1944. godine, a karijeru je počela da gradi 1960. godine, i to kao model. Pobedila je na izboru za Mis Turske i svoju zemlju je predstavljala na svetskom izboru u Londonu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by NebahatÇehre (@nebahatcehre) on

"Nikada od svoje porodice nisam tražila novac. Na izbor lepote su me poslali sa doslovno jednom turskom lirom u džepu. Na granici su me zaustavili i nisu mi dali da idem u London jer sam premlada, pa sam pod garancijom premijera ipak otišla na takmičenje. Ušla sam u avion sa 50 centi, ali to je život na koji sam navikla", prepričala je godinama kasnije Nebahat.

Sa lentom najlepše Turkinje počele su da pristižu i ponude za glumu premda nikad pre nije maštala da će postati glumica. Prvu ulogu odigrala je kao 17-godišnjakinja u filmu “Yaban Gülü”. Posle toga uloge su se nizale kao na traci, a na glumicu je, barem u privatnom životu, najveći utjecaj ostavio film “Kamali Ze­­y­bek” iz 1964. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by NebahatÇehre (@nebahatcehre) on

Upoznala je glumačku legendu, 14 godina starijeg Jilmaza Guneja, koji joj je kasnije postao muž. Vezu su započeli naglo, a tek kasnije pokazalo se da Jilmaz ima drugu ženu koja čeka njegovo dete. Uprkos tome, on i Nebahat ostali su zajedno, pa su se 1967. godine venčali.

Međutim, brak je potrajao samo 15 meseci. Bio je prepun zavrzlama i svađa, pa čak i nasilja, baš kao i njihova veza. Ali nakon razvoda bivši supružnici nisu nikad govorili negativno jedno o drugome. Deset godina kasnije Nebahat se udala za košarkaša Javuza Demira sa kojim je u braku bila tri godine. Ostala je trudna, ali je pobacila kad je shvatila da će njen brak doživeti krah.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by NebahatÇehre (@nebahatcehre) on

"Odrasla sam uz očuha, nisam imala pravog tatu i zbog toga nisam htela da moje dete prolazi istu situaciju. Tada sam sebi obećala da ću, ako budem ikad imala brak za koji verujem da će opstati, imati i dete", izjavila je Nebahat, ali to se nikad nije dogodilo. Uprkos svemu, glumica je u nedavnom intervjuu rekla kako nikad nije osećala da joj nedostaje ljubavi.

"Već dugo nemam nikoga. Kada ne osećam emocionalnu povezanost, ne želimni da idem na večeru sa tom osobom. Nisam čak ni sa muškim kolegama već godinama bila na večeri. Istina je da sa godinama postaje sve teže naći nekoga ko ima iste životne ciljeve kao i ja, ko me veseli i sa kim bih mogla provesti ostatak života. Ali nisam usamljena! Kad upoznam nekoga ko će doneti uzbuđenje u moj život, znaću to i da prepoznam, ali ako se to i ne dogodi, neću žaliti", iskrena je glumica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by NebahatÇehre (@nebahatcehre) on

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi