Hali Beri
Screenshoot Instagram
Hali Beri

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Popularna holivudska glumica Hali Beri je nedavno dospela u žižu medijskog interesovanja zbog optužbi na račun bivšeg dečka. Iako je sa 10 godina mlađim Gabrijelom Obrijem raskinula pre skoro deceniju, tek su pre nekoliko dana, kada je magazin "Radar" došao u posed sudskih dokumenata, obelodanjeni detalji njihove burne veze.

PROČITAJTE JOŠ:

Atraktivna glumica započela je romansu sa Obrijem 2005. godine kada su se upoznali na snimanju za reklamnu kampanju brenda "Versace". Strasti su se brzo razbuktale, a 2008. par je dobio i ćerkicu Nalu.

Dugo je sve delovalo prilično idilično , dok 2010. Hale i Gabrijel nisu obelodanili da stavljaju tačku na svoj odnos, a otpočela je i surova sudska bitka za starateljstvo nad ćerkicom, u okviru koje su isplivali mračni i bizarni detalji Obrijeve prošlosti.

Hali Beri

printscreen/YouTube

Foto: printscreen/YouTube

Iznošenje prljavog veša pokrenula je činjenica da je holivudska diva po svaku cenu želela da se sa ćerkom preseli u Francusku, gde je živeo njen tadašnji ljubavnik - glumac Olivije Martinez. Sud je nije podržao, zbog čega je sukob eskalirao, a dve nedelje nakon presude došlo je i do ozbiljne tuče.

NAJČITANIJE VESTI IZ SVETSKOG DŽET SETA:

Naime, u domu ove glumice su se potukli Obri i Martinez, a obojica su završili u bolnici sa teškim povredama. Fotografije povreda dva muškarca završile su u svim medijima, a dobili su zabranu pristupa jedan drugom.

Hali Beri

Printscreen

Foto: Printscreen

Ubrzo su procureli i novi detalje suđenja, pa je tako javnost saznala da je Gabrijel imao probleme sa depresijom i anksioznošću, te da je odbijao pomoć psihijatra. Takođe, glumica se žalila i da je bila žrtva psihološkog zlostavljanja - on joj je neprestano kritikovao i govorio joj da je neugledna.

Tvrdila i je da praktično nisu imali odnose.

"Nakon prvih šest meseci veze naš je seksualni život jednostavno nestao, a nakon godinu dana vodili smo ljubav manje od tri puta godišnje", izjavila je za sud Berijeva.

Hali Beri

EPA/Nina Prommer

Foto: EPA/Nina Prommer

Ono što je posebno zaintrigiralo javnost jeste Halino priznanje da je Obri u mladosti imao iskustva sa incestom, tačnije da je održavao vezu sa jednim članom svoje porodice, što je ostavilo trajne traume na njegovu psihu. Ovo se dešavalo u periodu kada je menjao hraniteljske porodice, a navodno je trajalo godinama, dok druga strana nije okončala zabranjenu romansu. Dodala je i optužbe za rasizam, tvrdeći kako nije želeo da prizna da je njegova ćerka Nala ima afroameričke korene.

Konačan dogovor skolpili su tek 2012. godine, kada im je dodeljeno zajedničko starateljstvo, a Hale je bila dužna i da Obriju isplaćuje alimentaciju od 16.000 dolara mesečno.

Poznata pevačica se povlači sa mužičke scene! Turneja joj donela ozbiljne probleme!

AUTOR: Alo.rs/A.B. DATUM I VREME: 14.11.2019. 18:15 Odlučila je. Foto: printscreen/YouTube Planetarno popularna pevačica Pink ostvarila je uspešnu karijeru, te je jedna od najpoznatijih svetskih diva. Fanovi pomno prate svaki njen korak, a sada ih najnovija vest koju nikako nisu očekivali ostavila u šoku.

 

BONUS VIDEO

Anu Sević prozvali da nema zanimanje, ona konačno otkrila istinu koju javnost nije znala!